Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Hælcreme

Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Hælcreme
Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Hælcreme
49,50kr
50 ml
Kode: NEU1672 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 21.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 21.9.2021
UPS Air Mail
mandag 20.9.2021

Beskrivelse Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair
Egenskaber

Dine fødder bærer dig hele dagen, og derfor fortjener de regelmæssigt at blive forkælet. Hælcremen, Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair, med panthenol og glycerin vil tage sig af dem med en exceptionel pleje. Med sin sammensætning, der er udviklet af dermatologer, bidrager den til synlig regenerering af tør og sprukken hud på fødderne allerede efter 1. brug. Den beroliger den betydeligt og holder den hydreret i dybden, så huden føles blød.

Egenskaber:

  • allerede ved 1. brug giver den synlige resultater
  • regenererer tør og sprukken hud
  • gør huden fløjlsblød
  • hjælper med at berolige huden på hælene
  • vedligeholder dens naturlige fugt

Ingredienser:

  • panthenol – bidrager til at berolige huden
  • glycerin – vedligeholder det naturlige fugtniveau i huden

Anvendelse:
Påfør Neutrogena Intense Repair creme mindst 2× om dagen på revnet hud på fødderne, og massér den omhyggeligt ind.

Fuld sammensætning

GLYCERIN, AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, CERA MICROCRISTALLINA, DIMETHICONE, PARAFFIN, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, BISABOLOL, TOCOPHERYL LINOLEATE, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM SULFATE, DILAURYL THIODIPROPIONATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Hudtype
tør

Om mærket Neutrogena

Neutrogena har tilbudt effektive hudplejeprodukter i næsten et århundrede. Mærkets historie begyndte i 1930, da Manny Stolaroff begyndte at levere sine produkter til skønhedssaloner. Hans gennembrud kom i 1954, da han lærte om egenskaberne ved en sæbe, der var blevet udviklet af barnebarnet til Napoleons personlige læge. Sæben irriterede ikke huden og var nem at vaske af. Stolaroff var så fascineret af denne sæbe, at han begyndte at sælge den under navnet Neutrogena.

 

Den blev en kæmpe succes. I 1960'erne grundlagde han virksomheden Neutrogena. En anden milesten i mærkets rejse var patentet på den norske formular, en unik blanding af ingredienser, designet til at pleje hud, som blev udsat for barske klimatiske tilstande.

Mærkets ikoniske produkter omfatter ikke alene Neutrogena Visibly Renew-kollektionen, der er baseret på den norske formular, men også Neutrogena Visibly Clear-produktlinjen og Neutrogenas håndcremer. Takket være brugen af aktive ingredienser og samarbejdet med førende dermatologer er resultatet produkter, der i sandhed afspejler hudens behov og giver effektiv pleje.

Anmeldelse Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair