NeutrogenaNorwegian Formula® Intense Repair Intensiv regenererende kropsmælk Til tør hud

Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Intensiv regenererende kropsmælk Til tør hud
Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Intensiv regenererende kropsmælk Til tør hud
Specialtilbud
400 ml
53,10kr

Kode: NEU1648 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 28.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 28.9.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 24.9.2021

Beskrivelse Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair
Egenskaber

Den intensive, regenererende bodylotion til tør hud, Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair, hjælper dig legende let med at få en perfekt næret, blød og fin hud, da den virker som en behandlende indpakning.

Allerede efter første brug bliver din hud glattere og blødere. Panthenol, sammen med E-vitamin og sheasmør, nærer huden rigtig godt, blødgør og fugter, og med dens cremede sammensætning bliver bodylotionen absorberet med det samme.

Egenskaber:

  • regenererer huden intensivt og tilfører den fugt
  • gør huden fin og smidig, gør den blød
  • beroliger huden og forhindrer, at den tørrer ud
  • blødgør selv de tørreste steder på huden
  • med sin cremede tekstur trænger den hurtigt ind
  • efterlader ikke en fedtet film

Ingredienser:

  • D-panthenol – fugter, blødgør og beroliger huden, har en regenererende virkning
  • sheasmør – nærer huden, gør den glat og blød
  • E-vitamin – forhindrer, at huden udtørrer
  • glycerin – sikrer hydrering af huden

Anvendelse:
Påfør bodylotionen på huden over hele kroppen, og massér den blidt ind. Giv særlig pleje til de tørreste steder som albuer og knæ.

Fuld sammensætning

AQUA, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, ISOPROPYL PALMITATE, PETROLATUM, STEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANTHENOL, ALLANTOIN, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Hudtype
tør
Aktive ingredienser
sheasmør, vitamin E

Om mærket Neutrogena

Neutrogena har tilbudt effektive hudplejeprodukter i næsten et århundrede. Mærkets historie begyndte i 1930, da Manny Stolaroff begyndte at levere sine produkter til skønhedssaloner. Hans gennembrud kom i 1954, da han lærte om egenskaberne ved en sæbe, der var blevet udviklet af barnebarnet til Napoleons personlige læge. Sæben irriterede ikke huden og var nem at vaske af. Stolaroff var så fascineret af denne sæbe, at han begyndte at sælge den under navnet Neutrogena.

 

Den blev en kæmpe succes. I 1960'erne grundlagde han virksomheden Neutrogena. En anden milesten i mærkets rejse var patentet på den norske formular, en unik blanding af ingredienser, designet til at pleje hud, som blev udsat for barske klimatiske tilstande.

Mærkets ikoniske produkter omfatter ikke alene Neutrogena Visibly Renew-kollektionen, der er baseret på den norske formular, men også Neutrogena Visibly Clear-produktlinjen og Neutrogenas håndcremer. Takket være brugen af aktive ingredienser og samarbejdet med førende dermatologer er resultatet produkter, der i sandhed afspejler hudens behov og giver effektiv pleje.

Anmeldelse Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair