NeutrogenaNorwegian Formula® Ultra Nourishing Nærende creme til benene

Neutrogena Norwegian Formula® Ultra Nourishing Nærende creme til benene
Neutrogena Norwegian Formula® Ultra Nourishing Nærende creme til benene
50 ml
36,90kr

Kode: NEU0890 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 21.9.2021
Afhentning i butik
fredag 24.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Neutrogena Norwegian Formula® Ultra Nourishing
Egenskaber

Cremen Neutrogena Norwegian Formula® Ultra Nourishing giver dine ben den perfekte pleje.

Egenskaber:

  • smidiggør og nærer perfekt
  • beroliger huden
  • efterlader fødderne med en dejlig duft

Brugsvejledning:
Kom det på benene og masser blidt ind. Skyl ikke.

Fuld sammensætning

AQUA, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PARAFFIN, CYCLOPENTA SILOXANE, DIMETHICONE, CERA MICROCRISTALLINA, PANTHENOL, BISABOLOL, ALLATOIN, TOCOPHERYL LINOLEATE, DILAURYL THIODI-PROPIONATE, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM SULFATE, MENTHOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Hudtype
tør

Om mærket Neutrogena

Neutrogena har tilbudt effektive hudplejeprodukter i næsten et århundrede. Mærkets historie begyndte i 1930, da Manny Stolaroff begyndte at levere sine produkter til skønhedssaloner. Hans gennembrud kom i 1954, da han lærte om egenskaberne ved en sæbe, der var blevet udviklet af barnebarnet til Napoleons personlige læge. Sæben irriterede ikke huden og var nem at vaske af. Stolaroff var så fascineret af denne sæbe, at han begyndte at sælge den under navnet Neutrogena.

 

Den blev en kæmpe succes. I 1960'erne grundlagde han virksomheden Neutrogena. En anden milesten i mærkets rejse var patentet på den norske formular, en unik blanding af ingredienser, designet til at pleje hud, som blev udsat for barske klimatiske tilstande.

Mærkets ikoniske produkter omfatter ikke alene Neutrogena Visibly Renew-kollektionen, der er baseret på den norske formular, men også Neutrogena Visibly Clear-produktlinjen og Neutrogenas håndcremer. Takket være brugen af aktive ingredienser og samarbejdet med førende dermatologer er resultatet produkter, der i sandhed afspejler hudens behov og giver effektiv pleje.

Anmeldelse Neutrogena Norwegian Formula® Ultra Nourishing