NeutrogenaNorwegian Formula® Deep Moisture Dyb fugtgivende kropslotion Med olie

Neutrogena Norwegian Formula® Deep Moisture Dyb fugtgivende kropslotion Med olie
Neutrogena Norwegian Formula® Deep Moisture Dyb fugtgivende kropslotion Med olie
400 ml
53,10kr

Kode: NEU1642 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 21.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 21.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Neutrogena Norwegian Formula® Deep Moisture
Egenskaber

Bodymilken Neutrogena Norwegian Formula® Deep Moisture giver din hud den nødvendige fugt og gør den fløjlsblød.

Egenskaber:

  • gennemfugter huden i dybden
  • nærer intenst og smidiggør
  • Efterlader,at huden fløjlsblød at røre ved
  • efterlader ikke en fedtet hinde på huden

Brugsvejledning:
Anvend på den rene hud og masser blidt, indtil det er trængt helt ind.

Fuld sammensætning

AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ELAESIS GUINEENSIS OIL, SORBITAN STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, DIMETHICONE, SESAMUM INDICUM SEED OIL, C 13-14 ISOPARAFFIN, LECITHIN, SUCROSE COCOATE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, LAURETH-7, PEG-100 STEARATE, POLYACRYLAMIDE, ACRYLATES/C 10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, CHLORPHENESIS, PHENOXYETHANOL, PARFUM. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Hudtype
tør

Om mærket Neutrogena

Neutrogena har tilbudt effektive hudplejeprodukter i næsten et århundrede. Mærkets historie begyndte i 1930, da Manny Stolaroff begyndte at levere sine produkter til skønhedssaloner. Hans gennembrud kom i 1954, da han lærte om egenskaberne ved en sæbe, der var blevet udviklet af barnebarnet til Napoleons personlige læge. Sæben irriterede ikke huden og var nem at vaske af. Stolaroff var så fascineret af denne sæbe, at han begyndte at sælge den under navnet Neutrogena.

 

Den blev en kæmpe succes. I 1960'erne grundlagde han virksomheden Neutrogena. En anden milesten i mærkets rejse var patentet på den norske formular, en unik blanding af ingredienser, designet til at pleje hud, som blev udsat for barske klimatiske tilstande.

Mærkets ikoniske produkter omfatter ikke alene Neutrogena Visibly Renew-kollektionen, der er baseret på den norske formular, men også Neutrogena Visibly Clear-produktlinjen og Neutrogenas håndcremer. Takket være brugen af aktive ingredienser og samarbejdet med førende dermatologer er resultatet produkter, der i sandhed afspejler hudens behov og giver effektiv pleje.

Anmeldelse Neutrogena Norwegian Formula® Deep Moisture