NiveaBaby Soft & Cream Fugtende creme til ansigt og krop

Nivea Baby Soft & Cream Fugtende creme til ansigt og krop
Nivea Baby Soft & Cream Fugtende creme til ansigt og krop
200 ml
19,50kr

Kode: NIV0397 | På lager
1
Gave til dig
Et GRATIS huskespil fra NOTINO ved hvert køb af produkter til børn
Gave til dig
Gave til dig
Gave til dig
Post Nord MyPack Home
fredag 24.9.2021
Afhentning i butik
fredag 24.9.2021
UPS Air Mail
I morgen tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Baby Soft & Cream
Egenskaber

Præparatet Nivea Baby Soft & Cream plejer skånsomt børnehud og giver den nødvendige fugt.

Egenskaber:

  • fugter og smidiggør børnehud
  • forhindrer, at huden udtørrer
  • respekterer de naturlige PH-værdier

Brugsvejledning:
Masser en passende mængde af præparatet ind i den rene og tørre hud og lad det trænge ind. Velegnet til hverdagsbrug.

Fuld sammensætning

AQUA, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, CERA MICROCRISTALLINA, PALMITIC ACID, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, LANOLIN ALCOHOL (EUCERIT®), CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, GLUCOSE, DIMETHICONE, MYRISTIC ACID, ARACHIDIC ACID, OLEIC ACID, SODIUM CARBOMER, POLYGLYCERYL-2 CAPRATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
creme
Hudtype
sensitiv

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Baby Soft & Cream