NiveaCare & Relax Badeskum og brusegel 2-i-1 Maxi

Nivea Care & Relax Badeskum og brusegel 2-i-1 Maxi
Nivea Care & Relax Badeskum og brusegel 2-i-1 Maxi
Specialtilbud
750 ml
25,13kr

Kode: NIV05101 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 21.9.2021
Afhentning i butik
tirsdag 21.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Care & Relax
Egenskaber

Brusegelen Nivea Care & Relax er en nødvendig del af den daglige hygiejne. Den vasker huden over hele kroppen blidt og skånsomt, og tilfører den nødvendige fugt.

Egenskaber:

  • vasker huden og fjerner urenheder
  • skummer meget
  • nærer huden og plejer den
  • sikrer en følelse af komfort og ro

Brugsvejledning:
Anvendes i brusebadet eller i badet på hele kroppen. Skyl derefter med varmt vand. Hæld i varmt vand og lad skumme op.

Egenskaber

Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Care & Relax