NiveaIntimo Aloe Vådservietter til intimhygiejne

Nivea Intimo Aloe Vådservietter til intimhygiejne
Nivea Intimo Aloe Vådservietter til intimhygiejne
15 stk.

Kode: NIV05123 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse Nivea Intimo Aloe
Egenskaber

Du vil sætte pris på dem på lange rejser og i løbet af en almindelig fortravlet dag. Renseservietter til intimhygiejne Nivea Intimo Aloe sikrer dig den nødvendige pleje og en øjeblikkelig følelse af velvære, når som helst du har brug for det.

Egenskaber:

  • renser intimområdet blidt og skånsomt
  • giver en langvarig følelse af friskhed
  • respekterer den naturlige PH værdi og genopbygger den
  • irriterer ikke huden

Egenskaber

Konsistens
Renseservietter
Hudtype
sensitiv

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Intimo Aloe