NiveaMen Deep Brusegel til ansigt, krop og hår

Nivea Men Deep Brusegel til ansigt, krop og hår
Nivea Men Deep Brusegel til ansigt, krop og hår
Specialtilbud
250 ml
12,53kr

Kode: NIV02726 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Men Deep
Egenskaber

Showergel og shampoo 2 i 1 Nivea Men Deep vasker hele kroppen og håret hurtigt og effektivt.

Egenskaber:

  • produkt er specielt udviklet til mænds behov
  • plejer håret og huden
  • vasker huden og fjerner urenheder
  • vasker håret grundigt, men irriterer ikke hovedbunden
  • giver friskhed og energi efter brug
  • varianten 2 i 1 er også praktisk på rejser

Brugsvejledning:
Påfør i fugtigt hår og samtidig i hud over hele kroppen, skum nænsomt, massér ind og skyl derefter grundigt. Egner sig til hverdagsbrug.

Fuld sammensætning

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PARFUM, KAOLIN, GLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ACRYLATES COPOLYMER, PEG-3 DISTEARATE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, SODIUM LAURYL SULFATE, SODIUM BENZOATE, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CI 61570, CI 10316, CI 10316, CI 16035, CI 42090. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
gel
Hårtype
normalt hår
Hudtype
til alle hudtyper
Hovedbundstype
alle hovedbundstyper

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Men Deep