NiveaMen Protect & Care Antiperspirant Spray

Nivea Men Protect & Care Antiperspirant Spray
Nivea Men Protect & Care Antiperspirant Spray
Specialtilbud
13,72kr
150 ml
Kode: NIV1873 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 21.9.2021
Afhentning i butik
fredag 24.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Men Protect & Care
Egenskaber

Produkt Nivea Men Protect & Care er en nødvendig hjælp hver dag i kampen mod sved.

Egenskaber:

  • efterlader en langvarig frisk følelse
  • beskytter effektivt mod sved
  • beskytter mod en ubehagelig lugt
  • giver en langvarig følelse af komfort og renhed

Brugsvejledning:
Påføres den rene og tørre hud under armene. Lad tørre helt før du tager tøjet på.

Fuld sammensætning

BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, CYCLOMETHICONE, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BUTYLOCTANOIC ACID, METHYL PHENYLBUTANOL, OCTYLDODECANOL, PERSEA GRATISSIMA OIL, ISOPROPYL PALMITATE, DIMETHICONE, DIMETHICONOL, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, GERANIOL Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Emballagetype
Spray
Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Men Protect & Care