Deodoranter og antiperspiranter til mænd

Bestsellere

Vind kampen mod sved og ubehagelig lugt fra armhulen! Vælg den bedste deodorant eller antiperspirant til mænd, der dufter dejligt og virker fantastisk.

Deodoranter til mænd

En deodorant til mænd er et glimrende valg, hvis du har problemer med lugt fra armhulen snarere end med overdreven sved. Opgaven for en deo til mænd er nemlig ingen anden end at neutralisere kropslugt. Vælg en deodorant til mænd især efter duft, emballagens størrelse, og hvor længe duften holder under armen. Til en mere sensitiv hud kan du vælge en skånsom deodorant uden aluminium til mænd.

Antiperspiranter til mænd

Lider du af overdreven sved? Vælg antiperspiranter til mænd, der aktivt forhindrer sved. Og hvad bør den bedste antiperspirant til mænd kunne? Fokusér på ingredienserne. En antiperspirant fungerer ikke altid på samme måde som en deodorant. Nogle gange forhindrer den kun sved, men den dufter ikke. Hvis du vil have begge dele fra en antiperspirant til mænd, så er det bedst at vælge 2-i-1 produkter.

En deodorantstift, roll-on, creme eller spray?

    • Faste deodoranter og antiperspiranter til mænd er praktiske og nemme at opbevare. Hvis du leder efter et naturligt alternativ, så prøv en alunblok af mineralsalte, der sammentrækker svedkirtlerne let og begrænser, at der opstår lugt.
    • Roll-on produkter, og også deodorantspray til mænd, er karakteriseret ved at være nemme at bruge. Til forskel fra deodorantcremer og deostick til mænd tager de dog lidt tid om at tørre i armhulen.

Vælg blandt et bredt udvalg af produkter fra et stort antal populære mærker! På notino.dk finder du de bedste antiperspiranter og deodoranter til mænd. (Søg efter deodorant mænd i søgefeltet).