NiveaMen Protect & Care Brusegel 3-i-1

Nivea Men Protect & Care Brusegel 3-i-1
Nivea Men Protect & Care Brusegel 3-i-1
500 ml
27,90kr

Kode: NIV2237 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
fredag 24.9.2021
Afhentning i butik
fredag 24.9.2021
UPS Air Mail
I morgen tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Men Protect & Care
Egenskaber

Showergelen Nivea Men Protect & Care gør den nødvendige hverdagshygiejne til en enestående forfriskende oplevelse.

Egenskaber:

  • vasker forsigtigt huden over hele kroppen
  • giver intensiv fugt
  • giver friskhed og energi efter brug
  • giver huden en følelse af komfort tilbage

Brugsvejledning:
Anvendes i brusebadet eller i badet på hele kroppen. Skyl derefter med varmt vand. Egner sig til hverdagsbrug.

Fuld sammensætning

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, GLYCERYL GLUCOSIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM CHLORIDE, POLYQUATERNIUM-7, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, CITRIC ACID, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
gel
Hårtype
alle hårtyper
Hudtype
til alle hudtyper
Aktive ingredienser
aloe vera
Hovedbundstype
alle hovedbundstyper

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Men Protect & Care