NiveaQ10 Plus Opstrammende kropsmælk Til normal hud

Nivea Q10 Plus Opstrammende kropsmælk Til normal hud
Nivea Q10 Plus Opstrammende kropsmælk Til normal hud
400 ml
65,90kr

Kode: NIV0251 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
fredag 24.9.2021
Afhentning i butik
fredag 24.9.2021
UPS Air Mail
I morgen tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Q10 Plus
Egenskaber

I løbet af ens liv bliver huden lidt efter lidt svækket, og indholdet af coenzym Q10 falder. Den opstrammende bodylotion, Nivea Q10 Plus, supplerer med det samme denne naturlige koncentration af coenzym Q10 i huden og fremmer dens fasthed. Ved hjælp af C-vitamin sikrer den desuden dens intensive regenerering.

Du vil bemærke en forandring allerede efter 10 dages brug, hvor huden bliver en smule fastere og mere spændstig. Den lette sammensætning trænger tilmed hurtigt ind og holder huden optimalt hydreret i hele 48 timer.

Egenskaber:

  • på bare 10 dage er hudens fasthed og spændstighed forbedret
  • 48 timers hydrering af huden
  • fremmer hudens naturlige regenerering
  • beskytter mod virkningen af frie radikaler
  • efterlader huden behagelig opfrisket
  • den lette konsistens trænger hurtigt ind

Ingredienser:

  • coenzym Q10 – tilfører huden energi, der er nødvendig for at opstramme den
  • C-vitamin – virker antioxiderende, fremmer regenerering af huden

Anvendelse:
Påfør bodylotion på huden, og massér den ind med cirkelbevægelser. Bruges regelmæssigt hver dag.

Fuld sammensætning

GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERYL STEARAT SE, OCTYLDODECANOL, STEARIC ACID, DIMETHICONE, UBIQUINONE, CARNITINE, CREATINE, 1-METHYLHYDANTOIN 2-IMIDE, GLYCERYL GLUCOSIDE, DICAPRYLYL ETHER, MYRISTYLALCOHOL, SODIUM CARBOMER, ETHYL, METHYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, CITRONELLOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYLALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, PARFUM. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Hudtype
normal
Effekter
styrkende
Aktive ingredienser
vitamin C, coenzym Q10

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Q10 Plus