NiveaSun Protect & Moisture Hydrating solmælk SPF 50+

Nivea Sun Protect & Moisture Hydrating solmælk SPF 50+
Nivea Sun Protect & Moisture Hydrating solmælk SPF 50+
Specialtilbud
200 ml
82,88kr

Kode: NIV1519 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Nivea Sun Protect & Moisture
Egenskaber

Solbeskyttelsespræparatet Nivea Sun er en nødvendig del af hudplejen ved ophold i solen.

Egenskaber:

  • beskytter huden mod UVA og UVB stråler
  • giver huden den nødvendige fugt
  • er let at smøre ud og efterlader ikke en fedtet film
  • understøtter en naturlig solbruning
  • virker præventivt mod hudens ældning
  • produktet er skånsomt mod huden og miljøet
  • produkt er vandafvisende

Brugsvejledning:
Påfør i rigelig mængde på hele kroppen, før du går ud i solen. Gentag efter behov, især efter badning, aftørring med håndklæde, eller hvis du sveder meget.

Fuld sammensætning

AQUA,HOMOSALATE,GLYCERIN,ALCOHOL DENAT.,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE,ETHYLHEXYL SALICYLATE,DIBUTYL ADIPATE,ETHYLHEXYL TRIAZONE,COPERNICIA CERIFERA CERA,PANTHENOL,VP/HEXADECENE COPOLYMER,PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID,TOCOPHERYL ACETATE,TETRASODIUM IMINODISUCCINATE,CELLULOSE GUM,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER,MICROCRYSTALLINE CELLULOSE,XANTHAN GUM,BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE,POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATE,SUCROSE POLYSTEARATE,SODIUM STEAROYL GLUTAMATE,HYDROGENATED POLYISOBUTENE,TRISODIUM EDTA,SODIUM HYDROXIDE,SODIUM CHLORIDE,ETHYLHEXYLGLYCERIN,PHENOXYETHANOL,LINALOOL,LIMONENE,BENZYL ALCOHOL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,CITRONELLOL,GERANIOL,PARFUM Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Konsistens
lotion
Hudtype
til alle hudtyper
SPF
meget høj beskyttelse (SPF 50+)

Om mærket Nivea

Det verdenskendte mærke, Nivea, blev grundlagt i Tyskland i 1911. Manden bag grundlæggelsen var den visionære apoteker, Dr Oscar Troplowitz, for hvem det lykkedes at kombinere olie og vand til en stabil creme. Mærkets navn kommer fra det latinske ord for sne, da han var inspireret af produktets rene, hvide farve. Det var sådan den legendariske Nivea Creme blev til.

 

I 1925 fik produktet dets ikoniske blå beholder, men indholdet er forblevet tro mod den originale formel helt frem til den dag i dag. Den klassiske Nivea creme er blevet en del af livet for mange generationer. Den giver huden effektiv næring og, takket være den fløjlsagtige, jævne tekstur og særlige duft, minder den om barndommen for mange.

I dag har Nivea en hel række kvalitetsprodukter, som er tilgængelige for alle. Nivea solcreme blev hurtigt populært, ligesom Nivea Men til mænd. Nivea har passet på vores hud i over 100 år, og er i denne periode blevet et sandt medlem af familien for millioner af mennesker i hele verden.

Anmeldelse Nivea Sun Protect & Moisture