NotinoSpa Collection makeupfjernersæt i mikrofiber Pink

Notino Spa Collection makeupfjernersæt i mikrofiber Pink
Notino Spa Collection makeupfjernersæt i mikrofiber Pink
makeupfjernersæt i mikrofiber Pink
139,00kr

  • Notino Spa Collection makeupfjernersæt i mikrofiber Pink
  • Notino Spa Collection makeupfjernersæt i mikrofiber Lilac
  • Notino Spa Collection makeupfjernersæt i mikrofiber Black
Kode: NOI02306 | På lager
1
Gave til dig
20 % rabat på udvalgte mærker med koden notino20. Rabatten gælder ikke produkter på tilbud og på udsalg.
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse Notino Spa Collection
Egenskaber

Fjernelse af makeup er en fundamental del af hudplejen, som du aldrig bør springe over. Gør derfor den daglige nødvendighed til et velgørende ritual. Tre vaskbare kosmetiske rondeller, et makeupfjernerhåndklæde, en makeupfjernerhandske og et håndklæde virker bogstavelig talt som en magnet på makeup og urenheder i huden. Et praktisk kosmetikpandebånd beskytter dit hår – ikke kun når du fjerner makeup. Hele sættet Notino Spa Pink er i mikrofiber, der kan vaskes i vaskemaskine ved 40 °C.

Makeupfjernerrondeller
3 genanvendelige runde makeupfjernerrondeller kan klare en perfekt fjernelse af makeup og rensning af huden derhjemme og på rejser. Til fjernelse af makeup anbefaler vi at komme det foretrukne makeupfjernerprodukt på rondellen og blidt tørre makeup og urenheder af huden. Det vil være ideelt altid at afslutte rensningen med f.eks. micellar-vand.

Makeupfjernerhandske
Du kommer først og fremmest til at sætte pris på den praktiske måde at fjerne makeup på og handskens store overflade, når du har brug for hurtigt at fjerne makeup og urenheder. Sammen med rensegel er handsken velegnet til en blid, men grundig rensning af ansigtshuden, dekolletagen og ryggen, når du tager brusebad.

Makeupfjernerhåndklæde
Forkæl din hud med professionel fjernelse af makeup: smør makeupfjernerolie på tør hud, og massér ind, så du opløser makeuppen. Dyp håndklædet i varmt vand, vrid det og brug den ene side til blidt at tørre makeup og urenheder væk. Derefter afslutter du rensningen med rensegel, og så bruger du den anden side af håndklædet efter først at have dyppet det i varmt vand og vredet det.

Kosmetikpandebånd
Velcrolukning sikrer, at pandebåndet sidder tæt til rundt om ansigtet, så det bliver dit ideelle tilbehør, ikke bare til fjernelse af makeup, men også når du lægger makeup, smører ansigtsmaske på eller ved andre skønhedsritualer.

Kosmetiksættets egenskaber:

  • bruges sammen med dine foretrukne makeupfjerner- og renseprodukter
  • mikrofiberens elektrostatiske egenskaber tiltrækker urenheder og makeup
  • egnet til brug i ansigtet, dekolletagen og på kroppen
  • kan vaskes i hånden eller i vaskemaskine ved 40 °C
    (vi anbefaler at vaske det, før det bruges første gang)

Materiale:

  • mikrofiber

Egenskaber

Konsistens
Renseservietter
Tonetype
til alle hudtyper
Effekter
Rens
Sættype
Rejsesæt

Indlæg om Notino Spa Collection
Artikler

Om mærket Notino

Notino er altid elegant, trendy og tilbyder den højeste kvalitet. Notino hjælper med at tilfredsstille dine daglige behov og længsler. Notino er med dig hele dagen og hjælper dig med at skabe dine egne stilfulde og uforglemmelige ritualer. Med Notino vil du føle dig smuk og unik. DU er vores inspiration.

Anmeldelse Notino Spa Collection