Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain duftkort 3 stk

Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain duftkort 3 stk
Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain duftkort 3 stk

Kode: VZR12136 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden
Gave til dig
Angiv koden home21 i indkøbskurven, og få 21 % rabat ved køb af din yndlingsduft til hjemmet.

Duftbeskrivelse Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain
Ingredienser

Notino ønsker, at hvert øjeblik i din dag altid er fyldt med dejlige dufte. Lige siden 2004 har vi fulgt de aktuelle trends, og vi lytter til, hvilke dufte du godt kan lide. Derfor lancerer vi for første gang tre duftkort. Du vil blive begejstret for deres behagelige duft og elegante design og at de kan bruges på flere forskellige måder.  

Notino Home Eucalyptus & Rain duftkort virker som lidt privat aromaterapi, uanset hvor du placerer det. Det får din garderobe, skoskab og bilen til at dufte dejligt med frigørelsen af eukalyptus og andre duftingredienser. Lad dets duft brede sig overalt, hvor du vil skabe en følelse af velvære.

Egenskaber:

  • pakke med 3 stk.
  • egnet til garderoben, skoskabet, tasken eller bilen
  • forsynet med et bånd, så det kan hænges op
  • kortets duft holder i 2 måneder
  • beroligende grøn farve
  • mål: 10 × 6,6 cm

Duftkomposition:
Til at begynde med rammes du af den friske og elegante bergamot, der derefter træder lidt tilbage og giver plads til duften af eukalyptus og pæon sammen med havnoter. I duftens bund fornemmer du de rene moskusnoter og det sødmefulde cedertræ.

Brugsanvisning:
Tag kortet ud af cellofanet, og hæng det op i båndet i rummet, eller læg det ned mellem tøjet i skuffen. Undgå direkte kontakt med huden. Det kan fremkalde en allergisk reaktion på huden. Opbevares uden for børns rækkevidde. Smid det til restaffald efter brug.

Ingredienser

Karakter af duft som i hjemmet
ren, frisk

Om mærket Notino

Vi har været i skønhedsverdenen i mere end 15 år, og i løbet af den tid har vi samlet en masse erfaring og ideer. Vores produkter er inspireret af vores kunder, der nyder skønheden lige så meget, som vi gør, og de er ikke nemme at gøre tilfredse.

Vores ønske er, at Notino tilbyder den højeste kvalitet til den bedst mulige pris. Vores team designer originale og trendy produkter til enhver lejlighed; fra praktiske kosmetiske emner og rejsesæt til skræddersyede tjenester såsom gravering og luksus gaveemballage. Vi lytter til dine behov, og vi ved, at funktionelt og veldesignet kosmetisk tilbehør passer godt til dig. Vores mål er at gøre skønhed tilgængelig for alle.

Anmeldelse Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain