Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain duftkort 3 stk

Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain duftkort 3 stk
Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain duftkort 3 stk
78,00kr

Kode: VZR12136 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
fredag 6.8.2021
Afhentning i butik
fredag 6.8.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 4.8.2021

Beskrivelse Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain
Ingredienser

Notino ønsker, at hvert øjeblik i din dag altid er fyldt med dejlige dufte. Lige siden 2004 har vi fulgt de aktuelle trends, og vi lytter til, hvilke dufte du godt kan lide. Derfor lancerer vi for første gang tre duftkort. Du vil blive begejstret for deres behagelige duft og elegante design og at de kan bruges på flere forskellige måder.  

Notino Home Eucalyptus & Rain duftkort virker som lidt privat aromaterapi, uanset hvor du placerer det. Det får din garderobe, skoskab og bilen til at dufte dejligt med frigørelsen af eukalyptus og andre duftingredienser. Lad dets duft brede sig overalt, hvor du vil skabe en følelse af velvære.

Egenskaber:

  • pakke med 3 stk.
  • egnet til garderoben, skoskabet, tasken eller bilen
  • forsynet med et bånd, så det kan hænges op
  • kortets duft holder i 2 måneder
  • beroligende grøn farve
  • mål: 10 × 6,6 cm

Duftkomposition:
Til at begynde med rammes du af den friske og elegante bergamot, der derefter træder lidt tilbage og giver plads til duften af eukalyptus og pæon sammen med havnoter. I duftens bund fornemmer du de rene moskusnoter og det sødmefulde cedertræ.

Brugsanvisning:
Tag kortet ud af cellofanet, og hæng det op i båndet i rummet, eller læg det ned mellem tøjet i skuffen. Undgå direkte kontakt med huden. Det kan fremkalde en allergisk reaktion på huden. Opbevares uden for børns rækkevidde. Smid det til restaffald efter brug.

Ingredienser

Karakter af duft som i hjemmet
ren, frisk

Om mærket Notino

Notino er altid elegant, trendy og tilbyder den højeste kvalitet. Notino hjælper med at tilfredsstille dine daglige behov og længsler. Notino er med dig hele dagen og hjælper dig med at skabe dine egne stilfulde og uforglemmelige ritualer. Med Notino vil du føle dig smuk og unik. DU er vores inspiration.

Anmeldelse Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain