NOVELLISTA Blue Fortune Eau de Parfum til mænd

NOVELLISTA Blue Fortune Eau de Parfum til mænd
NOVELLISTA Blue Fortune Eau de Parfum til mænd
Specialtilbud
Fri levering
75 ml
595,00kr

Kode: NVL04273 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
I morgen onsdag 16.6.2021

Beskrivelse NOVELLISTA Blue Fortune
Ingredienser

Hvis eventyret kalder, så gå det i møde! NOVELLISTA BLUE FORTUNE Eau de Parfum giver dig det nødvendige mod og energi og bliver dit uundværlige tilbehør. Med denne duft klarer du enhver situation med usædvanlig ynde. 

  • en chypréduft med frugtagtige noter til mænd
  • duften hjælper dig med at opleve de eventyrlige øjeblikke fuldt ud
  • duften er skabt af parfumeskaberen Christian Vermorel

Duftens komposition
Duften åbner med en kombination af limeolie og den rene, let bitre duft af enebær, ledsaget af varme noter af kalmus, der vækker en følelse af friskhed i dig. Derefter drager den rene essens af rose dig med sin elegance, iblandet blid jasmin og jordmandel. Dybe noter, næsten som fra bunden af havet, skabes så af essentielle olier af elemi, cedertræ og patchouli.

Duftens inspiration: Greven af Monte Christo
Fortællingen om Greven af Monte Christo, af den franske forfatter Alexandre Dumas, afdækker aspekter ved menneskers moral, ære og en eventyrlysten karakter. Den beskriver mesterligt længslen efter frihed og berører også temaet om værdien af rigdom. Den stærke historie, der har revet mange læsere med, er blevet et perfekt udgangspunkt for denne Eau de Parfum, der vil gribe dine sanser med samme intensitet.

Duften NOVELLISTA BLUE FORTUNE udmærker sig ikke kun ved sin historie, men også ved hvor længe den holder. Det skyldes naturlige æteriske olier i deres reneste form, og andre sjældne ingredienser og essentielle olier. Alt sammen i en høj koncentration.

Skab en komplet samling af eksklusive dufte fra NOVELLISTA
Blev du fanget af denne duft? Så må du ikke gå glip af andre parfumer fra mærket NOVELLISTA. Anerkendte parfumeskabere fra det franske Grasse har skabt i alt 10 unikke kompositioner, og hver af dem er inspireret af berømte litterære værker fra hele verden. Her finder du altid den rigtige duft til alle livets øjeblikke, der ophøjer dem til en ny, helt usædvanlig oplevelse. Din parfume, din historie.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Parfumekategori
frugtig, chypre

Anmeldelse NOVELLISTA Blue Fortune