NOVELLISTAUnique Wood Eau de Parfum Unisex

2×
NOVELLISTA Unique Wood Eau de Parfum Unisex
NOVELLISTA Unique Wood Eau de Parfum Unisex
Fri levering
10 ml
237,00kr

Kode: NVL04287 | På lager
1
Gave til dig
20 % rabat på udvalgte mærker med koden notino20. Rabatten gælder ikke produkter på tilbud og på udsalg.
Post Nord MyPack Home
I morgen mandag 20.9.2021
Afhentning i butik
torsdag 23.9.2021
UPS Air Mail
tirsdag 21.9.2021

Beskrivelse NOVELLISTA Unique Wood
Ingredienser

NOVELLISTA UNIQUE WOOD Eau de Parfum er skabt for alle dem, der ikke kender til ordet frygt. Dens duftkomposition lader ingen være i tvivl om, at den, der har den på, er fuld af ukuelig styrke og mod. Overgiv dig til den enestående duft, der fuldkommen flyder sammen med din personlighed.

  • en unisex aromatisk duft med træagtige elementer
  • støtter den indre styrke hos den, der bærer den
  • duften er den franske parfumeskaber Cyril Rollands værk

Duftens komposition
Den unikke følelse af at have vinden i ansigtet lader den indledende duft dig føle med sin kombination af rosapeber og pelargonie med et strejf af aromatisk lavendel. Lidt efter begynder du at opfange noter af sort og Sichuanpeber, ledsaget af forfriskende noter af violblade, der perfekt fremmaner naturens vildskab. Varme noter af tonkabønner, ambraagtigt træ og vanilje forstærker tilsidst den uforglemmelige oplevelse.

Duftens inspiration: The Boy in the Bush
Temaet om vildmarken i det vestlige Australiens utæmmede outback, fysisk og psykisk selvopholdelsesdrift, uafhængighed og overgangen fra dreng til mand er blevet udgangspunktet for duften NOVELLISTA UNIQUE WOOD. Dens fyldige træagtige duftkomposition afspejler den rene, vilde naturs egenartede skønhed. I hver af os skjuler der sig en modig helt i nuʼet, og sådan inddrager denne duft, inspireret af værket The Boy in the Bush af D. H. Lawrence og M. L. Skinner, helt sikkert også dig.

En rig dosis af de dyreste æteriske olier, essentielle olier og andre kostbare, naturlige ingredienser, der blev brugt til fremstillingen af denne Eau de Parfum, står bag den intensive og langvarige oplevelse.

Skab en komplet samling af eksklusive dufte fra NOVELLISTA
Blev du fanget af denne duft? Så må du ikke gå glip af andre parfumer fra mærket NOVELLISTA. Anerkendte parfumeskabere fra det franske Grasse har skabt i alt 10 unikke kompositioner, og hver af dem er inspireret af berømte litterære værker fra hele verden. Her finder du altid den rigtige duft til alle livets øjeblikke, der ophøjer dem til en ny, helt usædvanlig oplevelse. Din parfume, din historie.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Lavendel, Rosépeber, Storkenæb
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Sichuanpeber, Sort peber, Viol
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Vanilje, Tonkabønner, Ravtræ
Parfumekategori
aromatisk, træagtig

Anmeldelse NOVELLISTA Unique Wood2