Øjenbrynsbørster og pensler

Bestsellere

Hvorfor bør man anskaffe sig en øjenbrynspensel?

Retter du også på dit øjenbryn som det første, når du har lagt makeup? Det er ikke så underligt. Øjenbrynene er altafgørende for ansigtets helhedslook, derfor må du hverken hjemme, eller mens du er undervejs, mangle praktiske børster og pensler til øjenbryn.

At børste øjenbryn

  • Spiralen og børsten til øjenbryn har hele to formål. De spiralformede børster (eller den klassiske børste i én række) børster øjenbrynene og giver dem den ønskede form. Men du kan også bruge den, efter at du har påført øjenskygge, pomade eller øjenbrynsblyant. Du kan således opnå en lettere udtværet effekt, hvilket vil give dig et naturligt udseende. Den spiralformede øjenbrynsbørste kan i tilgift bøjes i den ønskede vinkel takket være en ståltråd i midten, og på den måde kan du lettere håndtere den.

    Tip: For at skabe det buskede øjenbrynslook, der er så trendy for tiden, skal du børste hårene opad i retning af tindingerne og fiksere dem dér.

    Tip 2: Spiralen kan også bruges som øjenvippebørste – den er egnet til at børste vipperne, inden du lægger mascaraen.

  • Øjenbrynskam egner sig glimrende til at justere buerne, inden du går i gang med at behandle dem. Desuden vil den gøre dig en stor tjeneste, når du skal justere dine øjenvipper. Du kan let fjerne al overskydende farve, der blev siddende i vipperne, og kammen adskiller vipperne effektivt på den måde.

Farvning af øjenbryn

  • Øjenbrynspensel kan anvendes til påføring af øjenskygge, pigmenteret gelé eller pomade på øjenbryn. Denne flade pensel med affaset ende er helt ideel til det lille øjenbrynsområde. Den kan også aftegne de enkelte, små hår. Øjenbrynspenslen i miniatureudgave finder du typisk i øjenbrynspalletter, der er så populære hos kunderne.

Alt i én

Vil du spare på plads i din kosmetikpung? Den praktiske løsning er 2-i-1 øjenbrynspensler og børster. Du klarer din komplette øjenbrynsjustering med et enkelt redskab. Længes du efter den helt perfekte form, så sats på øjenbrynspensel med skabeloner. På den måde fremtryller du øjenbryn, der ser professionelt og vidunderligt symmetriske ud.

Det øjeblik, hvor du anskaffer dig en øjenbrynspensel eller børste, vil den tjene dig i årevis. Det eneste, der skal til, er, at du renser den regelmæssigt. Din vej til dine drømmeøjenbryn begynder med børsten og penslen. Vælg den helt rigtige til dig!