Oral B Super Floss Tandtråd til bøjler og implantater

Oral B Super Floss Tandtråd til bøjler og implantater
Oral B Super Floss Tandtråd til bøjler og implantater
50 stk.
17,50kr

Kode: ORB1503 | På lager
1
GLS
tirsdag 27.4.2021
UPS Air Mail
fredag 23.4.2021

Beskrivelse Oral B Super Floss

Virkelig præcis tandpleje, hvis man har bøjler, broer eller naturligt brede mellemrum. Oral B Super Floss tandtråd muliggør grundig rensning af steder, der er svære at nå, takket være formen med smalt skårne strimler med en forstærket ende. Den er meget nem at anvende og knækker ikke, når den strækkes mellem to tænder.

Oral B Super Floss tandtråd til bøjler og implantater har oven i købet en behagelig mintsmag, der vil forfriske din ånde i lang tid.

Egenskaber:

  • fjerner plak under tandkødslinjen
  • renser brede mellemrum grundigt
  • har forskårne fibre med en forstærket ende
  • fjerner nemt og effektivt madrester
  • glider behageligt mellem tænder uden at briste
  • egnet til tænder med bøjler eller kroner
  • mintsmag for frisk ånde

Anvendelse:
Brug den efter en rutinebørstning for at rense mellemrummene eller efter et måltid for at fjerne mad, der sidder fast mellem tænderne. Indsæt forsigtigt tråden i mellemrummet mellem de to tænder, og rens det ved at bevæge tråden frem og tilbage.

Om mærket Oral B

Oral-B står for kvalitet og fortrinlig pleje inden for tandhygiejne. Oral B-produkterne er berømte for deres enestående kvalitet, der garanterer fantastiske resultater i din tand- og mundpleje. En tandbørste eller tandtråd af god kvalitet er den bedste måde at bane vejen for et smukt og sundt smil.

 

Grundlæggeren af mærket er den californiske tandlæge Robert Huston, som tilbage i 1950 var den første person til at erstatte de traditionelle, hårde nylonbørster, som var i brug fra 1938, med blide, afrundede børstehår. Det blev hurtigt til et internationalt fænomen, og Oral-B blev førende inden for sit felt.

I dag er Oral-B synonym for tandhygiejne af høj kvalitet. Oral-Bs elektriske tandbørste renser ikke alene dine tænder grundigt: den masserer også dit tandkød med en gavnlig virkning. Hvis du ønsker at undgå huller, have sundt tandkød og en mund, der i sandhed føles ren og frisk, så er Oral-B tandbørsten det rigtige valg.

Anmeldelse Oral B Super Floss