Gå videre til hovedindhold

Original & Mineral

Original & Mineral

Skønhed, der er ansvarlig og venlig mod miljøet, sunde ingredienser, naturlige ekstrakter, essentielle olier og mineraler. Alt dette samles i mærket Original & Mineral. Det blev skabt i Australien med et ønske om ren kosmetik til håret uden unødvendige kemikalier. Derfor bliver styling og hårpleje en behagelig oplevelse uden risiko for irritation eller skader fra aggressive ingredienser.

Original & Mineral produkter repræsenterer en hidtil uset kombination af luksus- og naturkosmetik til håret. Jose Bryce Smith fik ideen om at lukke hullet mellem de to verdener i 2000. Sammen med sin kollega, der led af kontaktdermatitis, og som oplevede irritation ved både vanlige og luksuriøse produkter på grund af deres kemiske sammensætning, etablerede hun en økologisk hårsalon i Sydney. Den første af sin slags i Australien. De begyndte så småt at udvikle deres egne produkter, og endelig i 2010 blev O&M Method-serien med fokus på styling og hårpleje uden brug af sulfater, triclosan og andre skadelige ingredienser introduceret.

Original and Mineral hårkosmetik er blevet populært i både Australien og andre steder i verden for sin blide og dog fuldt ud virksomme sammensætning. Kunderne værdsætter især den høje koncentration af ekstrakter fra Australske planter, herunder kryddernelliker, banksia, santalum acuminatum (guandong), tasmanske brunalger og Davidsons blomme. Prøv O&M Project Sukuroi hårbalsam, der udglatter tørt og beskadiget hår perfekt. O&M Style Guru styling creme tæmmer også uregerlige krøller. De store stjerner bruger også Original & Mineral Dry Queen shampoo.

Se hele teksten skjul tekst