Gå videre til hovedindhold

Perricone MD

Om Perricone MD

Perricone MD lover dramatiske resultater takket være formularer, som er rige på næringsstoffer og antioxidanter, der er naturlige for kroppen. Det handler ikke om at dække sig til og skjule problemer – målet er at forbedre din hud i det lange løb.

Perricone MD tror på vigtigheden af skønhed såvel udenpå som indeni, og denne holistiske tilgang gennemsyrer hele mærkets filosofi. Ifølge grundlæggeren, Dr. Perricone, er det nødvendigt at pleje din hud såvel som din krop, fordi alting er forbundet. Find alle hudplejeprodukterne fra Perricone MD hos Notino og tag vare på din skønhed.

Er du på udkig efter førsteklasses hudpleje, som perfekt kan nære din hud – produkter, som ikke føles tunge, men kan fjerne tegn på aldring? Perricone MD Cold Plasma-linjen kan klare fine linjer og rynker og samtidig udjævne din hudtone. Til dem, som døjer med fedtet hud og store porer, kan en intens, poreformindskende Perricone MD-toner få huden til at fremstå helt fejlfri. Prøv den, og se hvor hurtigt, du vil forelske dig i dette lille skønhedsmirakel.

Se hele teksten skjul tekst