PradaLuna Rossa Black Eau de Parfum til mænd

1×
Prada Luna Rossa Black Eau de Parfum til mænd
Prada Luna Rossa Black Eau de Parfum til mænd
50 ml
512,90kr

På lager | Kode: PRA02132
1
Post Nord MyPack Home
mandag 13.12.2021
Afhentning i butik
mandag 13.12.2021
UPS Air Mail
I morgen torsdag 9.12.2021

Den dynamiske Eau de Parfum, Prada Luna Rossa Black, er beregnet til den modige mand, der ikke er bange for at se faren i øjnene, når han leder efter nye muligheder og udfordringer.

  • en træagtig, orientalsk duft
  • til den selvsikre og dristige mand
  • velegnet til både dag- og aftenbrug

Duftens komposition
I duftens indledning fornemmer du først de sanselige urtenoter af kvan, der bliver efterfulgt af en frisk eksplosion af bergamot. Berusende noter af patchouli og ambra forstærker din tiltrækningskraft. I den karismatiske afrunding gemmer der sig kumarin og moskus.

Duftens historie
Eau de Parfumen til mænd, Prada Luna Rossa Black, indfanger den gensidige indvirkning mellem menneskets innovative tilgang og naturens grænseløse kraft. Resultatet er harmoni, der er udtrykt som en raffineret sanselig duft, der bidrager med en stimulerende duftoplevelse.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2). ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN 79 % VOL. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Kvan
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Bergamot, Patchouli
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Rav, Kumarin
Parfumekategori
orientalsk, træagtig

Pradas modeshows bringer altid noget nyt, uventet og revolutionært med sig. Deres kollektioner er unikke, skabt med tilsyneladende modstridende elementer med den intention om at fremme en reaktion – hvad enten den er emotionel eller intellektuel. Denne energi og unikke tilgang afspejles i enhver Prada-duft.

En genial ide, en bestemt teknik eller en eksklusiv ingrediens – en typisk Prada-parfume rummer alle tre, og alligevel er den under konstant genopfindelse, brudt ned til små dele og samlet igen i kombination med noget uforudset. Processen forårsager altid noget hidtil uset, ofte decideret mystisk. De gamle, velkendte dufte genopdages og omarbejdes til noget helt nyt og utroligt.

Drag ud på en duftrejse af skønhed og luksus. Prøv den ikoniske Prada Candy til kvinder eller den klassiske Prada Luna Rossa til mænd, og lad dig selv blive løftet op i de ukendte riger, ved hjælp af magien fra Prada, et af verdens førende modehuse.