PradaLuna Rossa Carbon Eau de Toilette til mænd

Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette til mænd
Prada Luna Rossa Carbon Eau de Toilette til mænd
Fri levering
100 ml
624,54kr

På lager | Kode: PRA0847
1
Post Nord MyPack Home
onsdag 8.12.2021
Afhentning i butik
onsdag 8.12.2021
UPS Air Mail
tirsdag 7.12.2021

Perfekte sanseoplevelser kommer fra kilder, hvor du ikke havde forventet det. Eau de toiletten til mænd, Prada Luna Rossa Carbon, forener de mørkeste klippers styrke med den blideste brises lethed. Udforsk en duft, i hvilken energien fra en utraditionel kombination af elementer er koncentreret, og som genlyder af noter af metal.

  • en aromatisk duft til rigtige mænd
  • duften blev præsenteret i 2017 
  • en del af serien Prada Luna Rossa med dufte til mænd

Duftens komposition:
Duftens topnoter bliver defineret af italiensk bergamot, der er kombineret med sort peber. Herefter begynder akkorder af sensuel lavendel med en undertone af en metallisk aroma at træde i forgrunden. Sammen skaber de hjertet i denne ægte maskuline eau de toilette. Duftens bund, der er karakteriseret af patchouli og ambroxan, sørger for, at den langsomt klinger af.

Duftens historie:
Eau de toilettens flakon med betegnelsen Carbon afviger ikke fra andre duftes design i serien Prada Luna Rossa. Den adskiller sig kun ved de anvendte materialer, der er gennemsyret af en symbolik af kul og de mest forskellige teksturer. Her bliver sort repræsenteret på flere niveauer.

Den nederste del af flakonen er sort, mat og har en tekstur som organisk fløjl, der helt opsluger lyset. Det mørke, men gennemsigtige glas bygger videre på det. Designets koncept har til formål at minde om det rå materiale i kombination med elementer, der er forarbejdet ved hjælp af avanceret teknologi. Den uigennemsigtige røde stribe midt på denne mørke duft skaber en visuel balance.

Fuld sammensætning

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, COUMARIN, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, CITRAL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2) Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Bergamot, Peber
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lavendel, Metalliske noter
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ambroxan, Patchouli
Parfumekategori
aromatisk

Pradas modeshows bringer altid noget nyt, uventet og revolutionært med sig. Deres kollektioner er unikke, skabt med tilsyneladende modstridende elementer med den intention om at fremme en reaktion – hvad enten den er emotionel eller intellektuel. Denne energi og unikke tilgang afspejles i enhver Prada-duft.

En genial ide, en bestemt teknik eller en eksklusiv ingrediens – en typisk Prada-parfume rummer alle tre, og alligevel er den under konstant genopfindelse, brudt ned til små dele og samlet igen i kombination med noget uforudset. Processen forårsager altid noget hidtil uset, ofte decideret mystisk. De gamle, velkendte dufte genopdages og omarbejdes til noget helt nyt og utroligt.

Drag ud på en duftrejse af skønhed og luksus. Prøv den ikoniske Prada Candy til kvinder eller den klassiske Prada Luna Rossa til mænd, og lad dig selv blive løftet op i de ukendte riger, ved hjælp af magien fra Prada, et af verdens førende modehuse.