Ralph Lauren Romance Eau de Parfum til kvinder

Ralph Lauren Romance Eau de Parfum til kvinder
Ralph Lauren Romance Eau de Parfum til kvinder
Fri levering
30 ml
311,90kr

Kode: RAL0087 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Ralph Lauren Romance
Ingredienser

Er du inderst inde en blid, romantisk sjæl? Så vil du rigtig godt kunne lide Eau de Parfumen til kvinder, Ralph Lauren Romance. Duften er nemlig indbegrebet af essensen af en forelskelse, der aldrig slutter. Og ligesom med din udvalgte, så vil du heller ikke lige holde op med at elske denne duft. Lad dig rive med på en bølge af kærlighed!

  • en frugtagtig, blomsteragtig duft
  • til den romantiske kvinde
  • til at gå med til daglig og til et romantisk møde

Duftens komposition
Den sensuelle og romantiske leg bliver åbnet med akkorder af sød litchi, velduftende fresia og blid rose, der er krydret med en lille smule ingefær. Derefter træder noter af ren lilje, viol og lotus i forgrunden, der efterfølges af patchouli, fængslende moskus og mos i duftens afslutning.

Duftens historie
Bag duftkompositionen for Eau de Parfumen, Ralph Lauren Romance, står den succesfulde parfumeskaber Harry Fremont, der designede den i 1998. Ligesom duften selv har flakonen også en ren og elegant stil.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Ingefær, Rose, Litchi, Fresia
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Viol, Lotus, Lilje
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Patchouli, Mos
Parfumekategori
frugtig, blomstret

Anmeldelse Ralph Lauren Romance