Rasasi Hawas For Him Eau de Parfum til mænd

1×
Rasasi Hawas For Him Eau de Parfum til mænd
Rasasi Hawas For Him Eau de Parfum til mænd
100 ml
334,90kr

Kode: RSS0581 | På lager
1
GLS
mandag 21.6.2021
UPS Air Mail
torsdag 17.6.2021

Beskrivelse Rasasi Hawas For Him
Ingredienser

Opdag duften, der er den perfekte repræsentation for maskulin styrke og vitalitet. Eau de Parfumen til mænd, Rasasi Hawas For Men, rummer den moderne mands eventyrlystne ånd, ham der længes efter at opdage nye ting, og som ikke er bange for at gøre sine mest hemmelige ideer til virkelighed.

  • en orientalsk frisk duft med citrus- og vandagtige noter
  • perfekt til den aktive mand
  • til hverdagsbrug, først og fremmest på varme dage

Duftens komposition
Denne duft gennemstrømmes af friske vandagtige noter, der gradvist glider over i en varm, træagtig base. Først dufter du en frisk blanding af frugt med citron og æble, der ledsages af den ualmindelige kanel og bergamot. Duftens hjerte, som du bemærker med det samme, er baseret på vandagtige akkorder i kombination med melon og viol. Derefter flyder det sammen med varme, orientalske noter af sandeltræ, ceder og moskus.

Duftens historie
Den rene, grå flakon, der hører sammen med duften, Rasasi Hawas For Men, er dekoreret med et pytonmotiv, der slynger sig rundt om metallåget. Mærket Rasasi, der kommer fra Dubai, lancerede denne Eau de Parfum til mænd i 2015.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Kanel, Bergamot, Æble, Citron
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Appelsinblomst , Kardemomme, Blomme
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ambra , Patchouli, Moskus, Drivtømmer
Parfumekategori
frugtig, akvatisk

Om mærket Rasasi

Giv dig hen til magien af luksusparfumer fra Dubai-mærket Rasasi. De vil tryllebinde enhver kender af orientalske parfumer, men de er lige så elskværdige for dem, som foretrækker de lettere og mere forfriskende kompositioner. Opdag de usædvanlige dufte fra et land langt, langt borte.

 

Rasasi er en familie drevet virksomhed, som blev grundlagt i 1979. Grundlæggeren Abdul Razzak Kalsekars vision var enkel – tiltræk kunder ved at tilbyde høj kvalitet, unikhed og eksklusivitet i enhver Rasasi-parfume. Deres orientalske parfumer tæller Rasasi La Yuqawam eau de parfume – udgaven til kvinder indeholder pulserende sandeltræ, udsøgt kanel og moskus, mens herrevarianten indeholder rav, læder og ruskind ledsaget af træagtige noter.

Hvis du er på jagt efter noget mere klassisk, kan du prøve Rasasi Blue Lady, der er som en buket af friske blomster med et strejf af citrus. Blomstrede og frugtige toner udgør også kernen i den sensuelle og indtagende Rasasi Hawas For Her eau de parfume. Denne parfume fås også i en udgave til mænd, denne gang med noter af rav, bergamot og orangeblomst.

Anmeldelse Rasasi Hawas For Him1