Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui Eau de Parfum til mænd

Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui Eau de Parfum til mænd
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui Eau de Parfum til mænd
50 ml
253,90kr

Kode: RSS0327 | På lager
1
GLS
onsdag 28.7.2021
Afhentning i butik
torsdag 29.7.2021
UPS Air Mail
tirsdag 27.7.2021

Beskrivelse Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui
Ingredienser

Let, frisk og samtidigt unik. Eau de parfumen til mænd Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • citrusduft
  • chypréduft
  • sød duft
  • til den dynamiske ledende personlighed
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Parfumekategori
frugtig

Om mærket Rasasi

Giv dig hen til magien af luksusparfumer fra Dubai-mærket Rasasi. De vil tryllebinde enhver kender af orientalske parfumer, men de er lige så elskværdige for dem, som foretrækker de lettere og mere forfriskende kompositioner. Opdag de usædvanlige dufte fra et land langt, langt borte.

 

Rasasi er en familie drevet virksomhed, som blev grundlagt i 1979. Grundlæggeren Abdul Razzak Kalsekars vision var enkel – tiltræk kunder ved at tilbyde høj kvalitet, unikhed og eksklusivitet i enhver Rasasi-parfume. Deres orientalske parfumer tæller Rasasi La Yuqawam eau de parfume – udgaven til kvinder indeholder pulserende sandeltræ, udsøgt kanel og moskus, mens herrevarianten indeholder rav, læder og ruskind ledsaget af træagtige noter.

Hvis du er på jagt efter noget mere klassisk, kan du prøve Rasasi Blue Lady, der er som en buket af friske blomster med et strejf af citrus. Blomstrede og frugtige toner udgør også kernen i den sensuelle og indtagende Rasasi Hawas For Her eau de parfume. Denne parfume fås også i en udgave til mænd, denne gang med noter af rav, bergamot og orangeblomst.

Anmeldelse Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Lui