Gå videre til hovedindhold

Real Techniques

Real Techniques

Prisbelønnede og innovative makeupredskaber af den bedste kvalitet til alle, der elsker makeup – alt det har mærket Real Techniques. Produkterne kombinerer hightech materialer med innovative former for at opnå en perfekt makeup. I produktkollektionen kan du både finde sæt med makeupbørster såvel som individuelle makeupbørster til foundation, pudder, blush, øjenskygge og konturering, samt de populære makeupsvampe. Der mangler heller ikke produkter til rensning af huden eller til at rengøre makeupbørster og svampe.

 

Mærket Real Techniques blev lanceret i 2011. I dets udvalg kan du finde superlette makeupbørster af høj kvalitet, der er nemme at bruge og rengøre, og som vil hjælpe dig med at skabe den bedste makeup. Real Techniques makeupbørster er fremstillet af det syntetiske materiale taklon, der er fint, blødt og egnet til selv sensitiv hud. Makeupsvampene er designet med en revolutionerende skumteknologi uden latex, så de kan fordele foundation jævnt, og du kan opnå et glat og perfekt resultat. Særligt værd at nævne er svampen til påføring af foundation, Real Techniques Miracle Complexion Sponge Ornament.

Sættet med makeupbørster, Real Techniques Everyday Essentials, vil gøre livet nemmere for både begyndere og erfarne makeupartister, i lighed med den praktiske makeupbørste, Real Techniques Original Collection Base, til cremet og flydende foundation. Uanset om du vil skabe en såkaldt nude effekt med din makeup eller det modsatte, et udfordrende aftenlook, så vil du løfte din makeup op på et nyt niveau med makeupredskaber fra Real Techniques.

Se hele teksten skjul tekst