Rensegel til ansigtet

FILTER PÅ
  • Gel
Filter
Prisklasse

til

Mærke
Vis mere
Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   7
  •   1
  •   2
Bestsellere

Vaskegeler til ansigtet til at få en perfekt ren hud

Med en rensegel behøver du ikke længere at døje med rester af makeup eller tilstoppede porer! Korrekt fjernelse af makeup og regelmæssig rensning gør din hud blød, frisk og forberedt til anden pleje.

Vælg en rensegel efter hudtype

Udover at en cleanser gel til ansigtet helt fjerner snavs og rester af makeup fra huden, så kan den ydermere hydrere, nære og gøre huden dejlig mat. Det er dog nødvendigt først at vælge den rigtige, for at den virkelig kan blive et hjælpemiddel i din hudpleje.

  • Dybdevirkende rensegel til akne – hvis du lider af fedtet eller blandet hud, så kan en cleanser med salicylsyre eller zink forhindre, at der opstår ubehagelige bumser og sorte hudorme og rense porerne intensivt i dybden. Efter brug er huden fuldstændig mat og opfrisket.
  • Fugtgivende rensegel til tør hud – rensegel til tør hud sikrer, at snavs og makeup bliver fjernet på en skånsom måde uden unødvendig irritation. Med sit indhold af hyaluronsyre eller aloe vera sørger den desuden for at hydrere huden og mindsker, at huden føles ubehagelig stram.
  • Beroligende rensegel til sensitiv hud – beroligende ansigtsgel uden parfume eller andre potentielt irriterende ingredienser sørger for en effektiv, men samtidig skånsom rensning af hud med tendens til rødme.

Hvordan gel til rensning af huden bruges korrekt

Det er meget nemt at bruge rensegel til ansigtet. Påfør en lille smule gel med fingrene på et let fugtet ansigt, og massér huden med cirkelbevægelser. Til sidst skyller du ansigtet grundigt med lunkent vand. Til opfriskning af huden kan du derefter bruge skintonic og afslutte hele plejen med at påføre din foretrukne plejende creme. Det er også muligt at bruge facial cleanser i kombination med en rensebørste til ansigtet for at opnå et endnu bedre resultat.

Foretag rensning af ansigtet med rensegel to gange om dagen. Rensning af huden om aftenen hjælper med at fjerne rester af makeup, fedt og andre urenheder efter fjernelse af makeup. Rensning om morgenen vasker derimod rester af natcreme af huden sammen med de affaldsstoffer, der er blevet udskilt om natten gennem kroppens udrensningsprocesser.

Uanset om du leder efter en rensegel til fedtet hud, mod akne eller rødme, så vil du helt sikkert finde dit nye hjælpemiddel til dybderensning af huden i vores brede udvalg!