Renseolie til huden

Bestsellere

Naturen har allerede opfundet det bedste, så hvorfor bruge kemi? Makeupfjernerolien binder urenheder og makeup og renser huden effektivt uden at belaste den unødvendigt.

Hvorfor bruge makeupfjernerolie?

En makeupfjernerolie er fantastisk, fordi den egner sig til alle hudtyper. Den hverken udtørrer eller irriterer og kan fjerne selv vandafvisende makeup! At rense huden med olie efterlader heller ikke en fedtet hinde - man skal bare følge den korrekte fremgangsmåde, når man fjerner makeuppen.

Men den naturlige makeupfjernerolie kan meget mere. Den fungerer også som en meget effektiv renseolie, der fjerner udvaskede urenheder og rester af makeup over natten. Rens huden med olie hver morgen. Undgå på den måde tilstoppede porer, fedtet hud og en lang række hudproblemer.

Sådan fjerner du makeup med olie?

Makeupfjerning med olie kan gøres på to måder:

  • Makeupfjerning med vatrondel: Dyp vatrondellen i varmt vand, vrid den og dryp et par dråber olie på og fjern makeuppen.
  • Makeupfjerning med massage og vaskeklud: Dryp olien i håndfladen, og massér den blidt ind i hele ansigtet. Dyp vaskekluden eller et lille håndklæde i varmt vand, og tør olien af ansigtet sammen med al makeuppen.

Hvad er hydrofilolie?

Hydrofil makeupfjerningsolie er en type olie, der effektivt binder overskydende talg fra huden samt rester af makeup til sig og samtidigt skaber en mælkeagtig emulsion, når den bliver blandet med vand, som du let kan skylle af uden af efterlade fedtede spor på ansigtet. Hydrofilolie er neutral og er på den måde velegnet til alle hudtyper inklusive følsom hud. Fordelen er, at den ikke forstyrrer den naturlige hudhinde og forhindrer således udtørring af huden, og at der opstår hudproblemer.

Prøv også mere fantastisk hudkosmetik til rensning og makeupfjerning!