UAFHÆNGIGHEDEN OG SKØNHEDENS KRAFT

Vi tror på, at skønhed fødes, når du selv skaber den og altid plejer den. Det er derfor, Sally Hansen er sat i verden for at give dine negle den pleje de fortjener. Produkter, viden om, inspiration. Resultater, der ligner, at du har været hos en salon, selv om du faktisk bare gjorde det selv. Og den kraftfulde følelse af at være dit bedst mulige jeg hver eneste dag.

Se hele teksten skjul tekst

OM SALLY HANSEN

Sally Hansen – den håndlavede skønheds kraft. Denne virksomhed, som er et af de mest succesfulde mærker inden for neglepleje, har en helt simpel filosofi: De tror på, at den mest værdifulde skønhed bliver skabt, når kvinder tager sagerne i egen hånd og gør det selv.

 

Sally Hansen selv var en utroligt stærk kvinde, en opfinder og et moderne stilikon, som opnåede succes som selvgjort forretningskvinde i 1950'erne. Lige siden, den nu legendariske Sally Hansen Hard as Nails® Hard as Wraps™-neglelak den introduceret, har virksomheden lanceret mange flere kosmetikprodukter, som hjælper dig med at få en stjerne manicure og pedicure i hjemmet, samtidig med at du kan føle dig stolt over at opnået det samme professionelle resultat, som du ville i en frisørsalon. Elsker du de små øjeblikke, når det kommer til selvpleje? Sally Hansen tilbyder alt, hvad du skal bruge til disse afslappende stunder, herunder deres viden om og inspiration. Uanset, om du vælger en styrkende lak fra Sally Hansen, den populære Sally Hansen-gellak eller den særlige Sally Hansen NailGrowth Miracle®-behandling, vil du med sikkerhed elske de perfekte resultater.

Se hele teksten skjul tekst

Bestsellere