Schmidt's Bergamot + Lime Deodorant Stick

3×
Schmidt's Bergamot + Lime Deodorant Stick
Schmidt's Bergamot + Lime Deodorant Stick
75 g
51,50kr

Kode: SCM01623 | På lager
1
Post Nord MyPack Home
fredag 30.7.2021
Afhentning i butik
fredag 30.7.2021
UPS Air Mail
onsdag 28.7.2021

Beskrivelse Schmidt's Bergamot + Lime
Egenskaber

Nyd en langvarig følelse af friskhed og velvære. Deodorantstiften, Schmidt’s Bergamot + Lime, udnytter naturlige stoffers kraft til effektivt at neutralisere svedlugt. Sammensætningen med æteriske olier, der ikke irriterer, giver samtidig huden en dejlig, energisk duft af lime og bergamot. Deodoranten trænger nemt ind, og det er kun nødvendigt at bruge en lille smule for, at den er virkelig effektiv.

Egenskaber:

  • hjælper med at neutralisere lugten af sved
  • giver en følelse af renhed og friskhed
  • danner ikke en klistret eller fedtet film på huden
  • er behagelig at påføre og absorberes hurtigt
  • en citrusagtig, stimulerende duft af bergamot og lime

Ingredienser:

  • uden aluminiumssalte
  • vegansk produkt

Anvendelse:
Påfør altid på omhyggeligt vasket og tør hud i armhulen. Hold deodoranten på huden i 10-30 sekunder, så varmen gør dens tekstur blødere, og den bliver nemmere at smøre på. Derefter er det nok at påføre en lille smule (1-2 strøg). For at den kan trænge endnu bedre ind, kan du smøre den ud med fingrene.

Fuld sammensætning

MARANTA ARUNDINACEA (ARROWROOT) ROOT POWDER, SODIUM BICARBONATE (BAKING SODA), COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) CERA, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, CITRUS AURANTIFOLIA (LIME) OIL, TOCOPHEROL (VITAMIN E), CITRAL, LINALOOL, LIMONENE. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Emballagetype
Deodorantstick
Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Schmidt's

Er du interesseret i en sund livsstil? Tænk på din skønhedsrutine, og vælg produkter, som ikke alene virker, men som også indeholder naturlige ingredienser. Schmidts produkter til personlig pleje er fulde af urter og mineraler, og vil i den grad gøre indtryk på dig.

I 2010 inspirerede the Maker Movement amerikaneren Jamie Schmidt til at udvikle nogle ideer til hvordan hun kunne skabe sin egen deodorant. Hun ønskede at designe et produkt, der ikke alene ville fungere, men også dufte godt, og være sikkert for hele familien at bruge. Hendes indsats bar frugt, og fem år senere blev entreprenøren Michael Cammarata interesseret i hendes forretning. Sammen byggede de et globalt succesfuld mærke for naturlig hudpleje.

Den ikoniske Schmidts-deodorant er i dag tilgængelig i form som en deostick, en deo roll-on eller en deo glasbeholder. Ud over de rene, naturlige ingredienser, som også egner sig til veganere, vil dette produkt imponere dig med sin række af indtagende dufte. Mærkets sortiment bliver udviet, dette betyder, at du i dag kan købe en Schmidts-tandpasta eller sæbe.

Anmeldelse Schmidt's Bergamot + Lime2