Schmidt'sCharcoal + Magnesium Deodorant Stick Til alle hudtyper

Schmidt's Charcoal + Magnesium Deodorant Stick Til alle hudtyper
Schmidt's Charcoal + Magnesium Deodorant Stick Til alle hudtyper
75 g
63,80kr

På lager | Kode: ESC01621
1
Post Nord MyPack Home
tirsdag 14.12.2021
Afhentning i butik
tirsdag 14.12.2021
UPS Air Mail
I morgen fredag 10.12.2021

Undgå uønsket svedlugt ved hjælp af naturlige mineraler. Deodorantstiften, Schmidt’s Charcoal + Magnesium, udnytter de unikke egenskaber ved magnesium, natriumhydrogencarbonat og aktivt kul til perfekt at eliminere lugten af sved. Den usædvanligt friske duft, der minder om den friske luft efter regnvejr, er med til at give en følelse af velvære i meget lang tid.

Egenskaber:

  • neutraliserer effektivt svedlugt
  • giver en langvarig følelse af velvære og renhed
  • er nem at påføre og absorberes hurtigt
  • lægger sig ikke som en klistret eller fedtet film på huden
  • den lette duft minder om den friske luft efter regn

Ingredienser:

  • aktivt kul
  • natriumhydrogencarbonat
  • magnesium
  • uden aluminiumssalte
  • vegansk produkt

Anvendelse:
Påfør altid på omhyggeligt vasket og tør hud i armhulen. Hold deodoranten på huden i armhulen i 10-30 sekunder, så varmen gør dens tekstur blødere, og den bliver nemmere at smøre på. Derefter er det nok at påføre en lille smule (1-2 strøg). For at den kan trænge endnu bedre ind, kan du smøre den ud med fingrene.

Fuld sammensætning

MARANTA ARUNDINACEA (ARROWROOT) ROOT POWDER, SODIUM BICARBONATE (BAKING SODA), COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) CERA, NATURAL FRAGRANCE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, MAGNESIUM HYDROXIDE, CHARCOAL POWDER, TOCOPHEROL (VITAMIN E), AMYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL. Producenten er ansvarlig for produktets sammensætning. På grund af eventuelle ændringer anbefaler vi at kontrollere produktets sammensætning direkte på dets emballage.
Se hele teksten

Egenskaber

Emballagetype
Deodorantstick
Hudtype
til alle hudtyper

Er du interesseret i en sund livsstil? Tænk på din skønhedsrutine, og vælg produkter, som ikke alene virker, men som også indeholder naturlige ingredienser. Schmidts produkter til personlig pleje er fulde af urter og mineraler, og vil i den grad gøre indtryk på dig.

I 2010 inspirerede the Maker Movement amerikaneren Jamie Schmidt til at udvikle nogle ideer til hvordan hun kunne skabe sin egen deodorant. Hun ønskede at designe et produkt, der ikke alene ville fungere, men også dufte godt, og være sikkert for hele familien at bruge. Hendes indsats bar frugt, og fem år senere blev entreprenøren Michael Cammarata interesseret i hendes forretning. Sammen byggede de et globalt succesfuld mærke for naturlig hudpleje.

Den ikoniske Schmidts-deodorant er i dag tilgængelig i form som en deostick, en deo roll-on eller en deo glasbeholder. Ud over de rene, naturlige ingredienser, som også egner sig til veganere, vil dette produkt imponere dig med sin række af indtagende dufte. Mærkets sortiment bliver udviet, dette betyder, at du i dag kan købe en Schmidts-tandpasta eller sæbe.