Schmidt's Rose + Vanilla Deodorant Stick

Schmidt's Rose + Vanilla Deodorant Stick
Schmidt's Rose + Vanilla Deodorant Stick
75 g
59,00kr

Kode: SCM01622 | På lager
1
GLS
torsdag 20.5.2021
UPS Air Mail
tirsdag 18.5.2021

Beskrivelse Schmidt's Rose + Vanilla
Egenskaber

Hold dig frisk i enhver situation. Deodorantstiften, Schmidt’s Rose + Vanilla, fjerner uønsket svedlugt, så du kan føle dig selvsikker hele dagen. Den effektive, naturlige opskrift, der ikke indeholder aluminium, trænger hurtigt ind og efterlader ikke en klistret film på huden. Huden i armhulen bliver desuden ved med at dufte dejligt af rose og vanilje.

Egenskaber:

  • beskytter mod ubehagelig svedlugt
  • garanterer en følelse af renhed og velvære i lang tid
  • trænger let ind, uden at den føles klistret eller fedtet
  • en tiltrækkende duft af rose og vanilje

Ingredienser:

  • uden aluminiumssalte
  • vegansk produkt

Anvendelse:
Påfør altid på omhyggeligt vasket og tør hud i armhulen. Hold deodoranten på huden i 10-30 sekunder, så varmen gør dens tekstur blødere, og den bliver nemmere at smøre på. Derefter er det nok at påføre en lille smule (1-2 strøg). For at den kan trænge endnu bedre ind, kan du smøre den ud med fingrene.

Egenskaber

Emballagetype
Deodorantstick
Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Schmidt's

Er du interesseret i en sund livsstil? Tænk på din skønhedsrutine, og vælg produkter, som ikke alene virker, men som også indeholder naturlige ingredienser. Schmidts produkter til personlig pleje er fulde af urter og mineraler, og vil i den grad gøre indtryk på dig.

I 2010 inspirerede the Maker Movement amerikaneren Jamie Schmidt til at udvikle nogle ideer til hvordan hun kunne skabe sin egen deodorant. Hun ønskede at designe et produkt, der ikke alene ville fungere, men også dufte godt, og være sikkert for hele familien at bruge. Hendes indsats bar frugt, og fem år senere blev entreprenøren Michael Cammarata interesseret i hendes forretning. Sammen byggede de et globalt succesfuld mærke for naturlig hudpleje.

Den ikoniske Schmidts-deodorant er i dag tilgængelig i form som en deostick, en deo roll-on eller en deo glasbeholder. Ud over de rene, naturlige ingredienser, som også egner sig til veganere, vil dette produkt imponere dig med sin række af indtagende dufte. Mærkets sortiment bliver udviet, dette betyder, at du i dag kan købe en Schmidts-tandpasta eller sæbe.

Anmeldelse Schmidt's Rose + Vanilla