Schmidt's Rose + Vanilla Deodorant Stick

Schmidt's Rose + Vanilla Deodorant Stick
Schmidt's Rose + Vanilla Deodorant Stick
75 g
48,95kr

Kode: SCM01622 | På lager
1
GLS
fredag 22.1.2021
UPS Air Mail
torsdag 21.1.2021

Produktbeskrivelse Schmidt's Rose + Vanilla
Egenskaber

Deodoranten Schmidt's Rose + Vanilla modvirker effektivt den ubehagelige lugt og giver en langvarig følelse af komfort og friskhed.

Egenskaber:

  • beskytter mod en ubehagelig lugt
  • forfrisker
  • giver en langvarig følelse af komfort og renhed

Ingredienser:

  • uden aluminiumssalt
  • vegansk produkt

Brugsvejledning:
Påføres den rene og tørre hud under armene. Velegnet til hverdagsbrug.

Egenskaber

Emballagetype
Deodorantstick
Hudtype
til alle hudtyper

Om mærket Schmidt's

Er du interesseret i en sund livsstil? Tænk på din skønhedsrutine, og vælg produkter, som ikke alene virker, men som også indeholder naturlige ingredienser. Schmidts produkter til personlig pleje er fulde af urter og mineraler, og vil i den grad gøre indtryk på dig.

I 2010 inspirerede the Maker Movement amerikaneren Jamie Schmidt til at udvikle nogle ideer til hvordan hun kunne skabe sin egen deodorant. Hun ønskede at designe et produkt, der ikke alene ville fungere, men også dufte godt, og være sikkert for hele familien at bruge. Hendes indsats bar frugt, og fem år senere blev entreprenøren Michael Cammarata interesseret i hendes forretning. Sammen byggede de et globalt succesfuld mærke for naturlig hudpleje.

Den ikoniske Schmidts-deodorant er i dag tilgængelig i form som en deostick, en deo roll-on eller en deo glasbeholder. Ud over de rene, naturlige ingredienser, som også egner sig til veganere, vil dette produkt imponere dig med sin række af indtagende dufte. Mærkets sortiment bliver udviet, dette betyder, at du i dag kan købe en Schmidts-tandpasta eller sæbe.

Anmeldelse Schmidt's Rose + Vanilla