Gå videre til hovedindhold

Schwarzkopf Professional Hårfarvning

 IGORA permanente hårfarver

 Millioner af farveeksperter har i årtier stolet på hårfarverne IGORA Royal. Farverne er gået ind i et nyt årti med en moderniseret, miljøvenlig emballage og et forenklet udvalg af farvenuancer. Opdag den intense farveevne med farverne IGORA ROYAL, de superkolde blonde farveresultater med IGORA ROYAL Highlifts og strålende modenuancer til highlighting-teknikker med IGORA ROYAL Fashion Lights. Serien tilbyder desuden IGORA ROYAL Absolutes med 100 % dækning til selvsikre, modne kunder samt IGORA ROYAL Silver Whites til at fremhæve hvidt hår med farver, der holder i kortere tid. IGORA COLOR10 farver, der har en 10-minutters eksponeringstid, er et uforligneligt valg til hurtig mestring af farvesystemet. Uden sidestykke er også serien IGORA Vario Blond, der giver 8 lysningsniveauer med nedsat risiko for, at håret knækker.

Se hele teksten skjul tekst

 Schwarzkopf Professional demi-permanente og semi-permanente hårfarver 

 IGORA Vibrance hårfarver er et demi-permanent hårfarvesystem. Farveporteføljen matcher de permanente IGORA hårfarver, og derfor egner de sig glimrende til dobbelt-proces eller til at bruge alene, hvis man blot ønsker en farve, der holder i kortere tid. Det helt nye fugtgivende kompleks med AQUAXYL™ nærer og beskytter håret i dybden under farvning.

 Systemet af tonende farvemasker Chroma ID frisker hurtigt og nemt din farve op og plejer samtidig dit hår i dybden. Farveporteføljen består af både dæmpede og intense farvenuancer. Mousserne IGORA Expert Mousse er også et semi-permanent system. Det består af 16 farvenuancer, der kan blandes, og som du nemt kan bruge derhjemme i ro og mag.

Se hele teksten skjul tekst