Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom Øjenbrynsfarve med aktivator

Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom Øjenbrynsfarve med aktivator
Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom Øjenbrynsfarve med aktivator
72,90kr
til professionel brug Black 10 ml
Kode: SCW1601 | På lager

Kun til professionel brug

1
GLS
onsdag 19.5.2021
UPS Air Mail
mandag 17.5.2021

Beskrivelse Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom
Egenskaber

Synes du ikke, at det er sjovt at bruge tid på badeværelset hver morgen på at male bryn og vipper? Farve til øjenbryn og vipper med aktivatoren Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom garanterer, at du får et perfekt og langvarigt resultat. Dine øjenvipper og bryn vil se fantastiske ud hele tiden – straks når du vågner om morgenen, når du dyrker sport eller måske ved vandet.

Egenskaber:

  • giver vipperne en intens farve, også uden mascara
  • fremhæver øjenbrynene perfekt og farver hårene
  • farven er ideel til hjemmebrug
  • holder længe
  • løber ikke ud ved påføring
  • pakken indeholder en blandeskål, pensel og beskyttelsespuder til øjnene

Anvendelse:
Rens øjenbryn og øjenvipper grundigt. Smør beskyttelsespuderne med creme på undersiden, og placér dem på det underste øjenlåg. Bland farven til vipperne med aktivatoren i den lille skål. Påfør farve på vipper og bryn med penslen. Lad farven virke – tiden afhænger af det ønskede resultat. Fjern derefter farven fra vipper og bryn med en vatrondel fugtet i varmt vand. Åbn ikke øjnene, før farven er fjernet. Læs vejledningen på emballagen grundigt.

Egenskaber

Skygge
sort
Effekt
vandtæt

Om mærket Schwarzkopf Professional

En professionel tilgang og en lidenskab for hårpleje har karakteriseret Schwarzkopf Professional i mere en 100 år. Mærket forstår hår perfekt og ved, hvordan man skal pleje det, for at det skal forblive sundt og lækkert til alle tider. Dette succesfulde og dynamiske mærke blev skabt på et lille apotek i Berlin, ejet af kemikeren Hans Schwarzkopf. Hans hårplejeprodukt, baseret på innovative teknologier har revolutioneret hårplejeverdenen. Innovation, kvalitet og kreativitet har forblevet mærkets kerneværdier op til i dag. Schwarzkopf Professionel hårpleje er førende indenfor hårpleje med mere end 7600 patenter og evnen til at komme op med løsninger til selv de mest krævende og kræsne kunder. Schwarzkopf Professionel hårfarver er kernen i mærkets portefølje og kan prale af en enestående kvalitet, takket være de bedste frisører og andre eksperter indenfor hårfarve.

Anmeldelse Schwarzkopf Professional Igora Bonacrom