Shiseido Zen Eau de Parfum til kvinder

Shiseido Zen Eau de Parfum til kvinder
Shiseido Zen Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
100 ml
406,00kr

Kode: SHI0184 | På lager
1
GLS
mandag 1.2.2021
UPS Air Mail
fredag 29.1.2021

Duftbeskrivelse Shiseido Zen
Ingredienser

Kombinationen af blidhed og styrke, der gemmer sig i enhver kvinde, har nu fået form i duftenes verden. Eau de parfumen Shiseido Zen afslører din personligheds sider og fuldender din enestående karisma perfekt.

  • blomsterduft
  • træduft
  • til den moderne kvinde i det 21. århundrede
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Ananas, Appelsin, Bergamot, Rose
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Hyacint, Lotus, Fresia, Liljekonval, Rød æble, Viol, Gardenia
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Patchouli, Moskus, Frankincense, Rav, Ceder
Parfumekategori
blomstret, træagtig

Om mærket Shiseido

Det japanske luksusmærke Shiseido har været med til at definere skønhedsbegrebet i mere end 140 år. Mærkets filosofi er baseret på den opfattelse, at skønhed ikke kun er et visuelt fænomen, men først og fremmest en følelse.

 

Mærket kan bryste sig af en lang og indholdsrig historie. Siden begyndelsen har Shiseido taget det bedste fra vestlig hudpleje og kombineret det med traditionelle asiatiske værdier. Shiseido har opnået ikonstatus i kraft af deres succesfulde nyskabelser såvel som tidløse produkter. Virksomheden udvikler konstant nye teknologier inden for hudpleje og er gennem årene blevet en autoritet i skønhedsorienteret forskning.

Når det kommer til kvalitet, effektive ingredienser og miljømæssig ansvarlighed, placerer Shiseido sig langt over standarden. Uanset om du vælger en Shiseido-duft, en af deres førsteklasses hudplejeprodukter, Shiseido-makeup eller Shiseido-solcreme – dette luksusmærke fra Japan vil altid sørge for fantastiske resultater og forstærke din naturlige skønhed.

Anmeldelse Shiseido Zen