Skælshampoo

FILTER PÅ
  • Skæl
Filter
Prisklasse

til

Køn/aldersgruppe
Gratis gaver og tilbud
Anmeldelse
  •   1
Bestsellere

Shampoo mod skæl

Døjer du med skæl ? Du er ikke alene. Op til halvdelen af befolkningen har i løbet af livet problemer med skæl. Det pinlige kradseri og små partikler af døde hudceller, der falder ned på dit tøj, er helt bestemt ikke rart. Der findes mange årsager til, hvorfor får man skæl, bl.a. dehydrering af huden, mangel på næringsstoffer, nedsat immunforsvar, men også brugen af forkert shampoo og anden hårkosmetik. Brug specielle produkter mod skæl for at helbrede din hud.

Allerførst skal du bruge en speciel skælshampoo ! Skælshampoo fugter hovedbund, forhindrer spredning af mikroorganismer, der forårsager afskalning af huden, og indeholder beroligende stoffer, der mindsker kløende hud. Med en skælshampoo af rigtig god kvalitet vil du få bugt med eksisterende skæl og samtidigt forhindre, at du får skæl igen.

Vælg den bedste skælshampoo hos notino.dk og få smukt hår og sund hovedbund! I vores brede udvalg finder du shampooer af høj kvalitet fra kendte mærker som Bioderma, Eucerin, La Roche-Posay, Neutrogena, Vichy, Ziaja og andre.