Gå videre til hovedindhold

Eucerin

Eucerin

Eucerin farmaceutisk hudpleje er et topmærke i sin kategori. Forskning og udvikling af deres produkter er baseret på de seneste videnskabelige opdagelser og tæt samarbejde med dermatologer. Derfor kan virksomheden tilbyde produkter med medicinsk effekt, som afspejler en moderne persons behov, samtidigt med, at de overholder de højeste dermatologiske standarder og respekterer forskellige hudtyper.

Eucerin har eksisteret i mere end 100 år og har på fornemste vis lært at forstå den måde, hvorpå menneskelig hud fungerer. Deres ikoniske, regenererende Eucerin Aquaphor-salve blev introduceret første gang i 1925, og dens succes vokser stadig. Nul vandindhold og universel brug er kun to af dens mange fordele. Eucerin Hyaluron Filler-serien er den første serie af kosmetiske produkter nogensinde med dokumenteret evne til at forbedre resultaterne af kosmetiske procedurer med hyaluronsyre.

Uanset om du vælger en Eucerin-fugtighedscreme, specialiseret solpleje eller en mild Eucerin-shampoo, så er mærkets formål altid det samme – at give dig den bedste løsning og holde din hud sund og strålende.

Se hele teksten skjul tekst