Gå videre til hovedindhold

Smashbox

Om Smashbox

Smashbox kosmetik fra det solrige Los Angeles opstod i et legendarisk fotostudie. Den er gennemprøvet af professionelle fotografer, makeup-artister og modeller, så du kommer til at se fantastisk ud og det ikke kun foran kameraet!

Det er fotografen Davis Factor og hans bror Dean, oldebørn af Hollywood-legenden Max Factor, der står bag Smashbox-mærket. I 1990 grundlagde de sammen det kreative fotostudie Smashbox Studios i Los Angeles, der hurtigt blev stedet for verdensfotografer, skuespillere, modeller og musikere. Davis udnyttede al sin erfaring fra professionelle fotoshoots, og i 1996 skabte han kosmetikmærket Smashbox. Det første produkt på markedet var Smashbox Photo Finish Primer, der bruges som makeup-underlag, så makeuppen holder perfekt i rigtig lang tid. I dag er denne primer fra Smashbox blevet en sand legende blandt makeup-artister.

Udover primer, så prøv også Smashbox Studio Skin Foundation, en meget dækkende makeup, der holder i op til 24 timer, Smashbox Super Fan Mascara, der giver et perfekt løft til vipperne, eller pudderet Smashbox Halo Fresh Perfecting Powder. Værd at gå efter er også læbestiften Smashbox Always on Liquid Lipstick, der findes i et væld af smukke nuancer.

Se hele teksten skjul tekst