Souletto Floramania rumspray

Souletto Floramania rumspray
Souletto Floramania rumspray
Fri levering
100 ml
152,00kr

Kode: SOU00206 | På lager
1
GLS
onsdag 10.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 9.3.2021

Duftbeskrivelse Souletto Floramania
Ingredienser

Med Souletto Floramania rumspray kan du være sikker på, at du når som helst øjeblikkeligt kan give dit værelse mere liv og hygge. Den sødmefulde blomsterduft af magnolie og jasmin, sødet med en dråbe honning, gør den tid, som du bruger derhjemme, mere behagelig, hvad enten du er i selskab med en god bog eller dine venner.

Egenskaber:

  • en nem og hurtig måde til at få et hvilket som helst rum til at dufte dejligt derhjemme og på arbejdet
  • blomsterduft med frugtnoter, som man ikke bliver træt af
  • med sin praktiske spray spreder den sin duft med det samme
  • du kan skifte duften i rummet ud alt efter humør
  • oprindelsesland: Frankrig

Duftens komposition:
Fra første øjeblik mødes du af en kombination af melon-, pære- og æblenoter, der næsten vil få din mund til at løbe i vand. Men så træder den berusende duft af magnolie og jasmin i forgrunden, der er den dominerende i duftkompositionen. Et drys havenellike og honning supplerer blomsterduoen perfekt. Alt er indrammet i noter af blidt duftende jordagtig vetiver, cedertræ og den rene, pudderagtige duft af moskus.

Duft af magnolie:
Duften Floramania er en kombination af mange noter, hvor magnolie er den fremherskende blandt dem. Denne smukke, hvide blomst er et symbol på kvindelig yndefuldhed og blidhed, men den repræsenterer også værdighed og ophøjethed. I dine rum spreder den en naturlig vitalitet, bringer aktivitet og vækker en følelse af frihed. Derudover gør den rummet mere hyggeligt, og ved hjælp af sanserne fører den dig til en blomstrende eng.

Brugsanvisning:
Med et tryk på sprayen spreder duften sig ligeligt hvor som helst i rummet. Intensiteten og duftens varighed vælger du selv, alt efter hvor mange gange du trykker.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Æble, Melon, Pære
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Havenellike, Jasmin, Magnolie, Honning
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Vetiver, Moskus
Karakter af duft som i hjemmet
blomstret, frugtig

Anmeldelse Souletto Floramania