Souletto Orientalism rumspray

Souletto Orientalism rumspray
Souletto Orientalism rumspray
Fri levering
100 ml
152,00kr

Kode: SOU00207 | På lager
1
GLS
torsdag 11.3.2021
UPS Air Mail
tirsdag 9.3.2021

Duftbeskrivelse Souletto Orientalism
Ingredienser

Rumsprayen Souletto Orientalism spreder en autentisk atmosfære fra det fjerne Østen i dit hjem med al den pragt og rigdom, som vi forbinder med det. Denne orientalske duft med træagtige noter giver dig en følelse af luksus og elegance med en antydning af hemmelighedsfuldhed.

Egenskaber:

  • i løbet af et par sekunder dufter et hvilket som helst rum dejligt
  • en rig orientalsk duft med træagtige og krydrede noter
  • med sin praktiske spray spreder den sin duft med det samme
  • du kan skifte duften i rummet ud alt efter humør
  • oprindelsesland: Tyskland

Duftens komposition:
I starten genkender du først og fremmest lædernoter og duften af rose, der tilfører kompositionen et romantisk islæt. Sammen med dem spredes også duften af ambra med en antydning af det orientalske. Derefter følger en blanding af krydrede og træagtige noter i forgrunden. Alt dette ledsages af patchouli, der giver en duft af rigdom. Du vil også opdage fine nuancer af vanilje, sødmefuldt varmende tonkabønner og moskus, der forstærker duftens særpræg.

Dufte af træ og patchouli:
Der er få ingredienser, der kan fremkalde en så hyggelig stemning, som træ kan. Især fascinerer dominansen af eg i Orientalism duften med sin storslåede afrunding, og de medfølgende ingredienser hjælper med endnu mere at fremhæve dens kvaliteter. Kombinationen af træ og sødmefuld, jordagtig patchouli skaber en behagelig følelse af komfort og luksus.

Brugsanvisning:
Spray duften ud i rummet, hvor du foretrækker den. Duftens intensitet og den tid, den frigives, afhænger af antal tryk.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Ambra, Læder, Rose
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Eg , Patchouli, Træagtige noter, Krydderier
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Moskus, Vanilje, Tonkabønner
Karakter af duft som i hjemmet
træagtig, blomstret, sød, krydret

Anmeldelse Souletto Orientalism