Souletto Reminiscense aromadiffusor med opfyldning

Souletto Reminiscense aromadiffusor med opfyldning
Souletto Reminiscense aromadiffusor med opfyldning
Fri levering
Ny
200 ml
310,00kr

Kode: SOU00205 | På lager
1
GLS
onsdag 27.1.2021
UPS Air Mail
tirsdag 26.1.2021

Duftbeskrivelse Souletto Reminiscense
Ingredienser

Du behøver ikke at tage ud at rejse for at kunne opleve en sommerstemning en hvilken som helst dag i året. Det er nok at slå sig ned i rummet, hvor duftsprederen med duftolie af Souletto Reminiscense langsomt frigiver sine opfriskende noter af liljekonval og moskus. Denne kombination skaber et ideelt miljø til afslapning, hvor du kun kommer til at huske på smukke minder.

Egenskaber:

  • en elegant og nem måde til at få dit hus, lejlighed eller andre rum til at dufte dejligt
  • en opfriskende, strålende duft med blomster-, frugt- og moskusnoter
  • duftsprederens elegante design bliver samtidig en dekoration
  • frigiver duft konstant, uden at det er nødvendigt at gøre mere
  • ved at vende duftpindene om opnår du igen en mere intens frigivelse af duften
  • oprindelsesland: Holland

Duftens komposition:
I begyndelsen gribes du af den friske duft af et saftigt æble, der et øjeblik efter bliver afløst af en kombination af urte- og blomsternoter med en let krydret undertone og en blid duft af lavendel. Kompositionen ledes dog af liljekonval med sin umiskendelige duft. Balsamiske toner med et anstrøg af vanilje og først og fremmest moskus, hvis pudderagtige toner man ikke kan overse, sørger for balance i duften.

Duft af liljekonval og moskus:
Smuk at se på og med en fortryllende duft, som vi alle kender godt. Liljekonval bliver også i denne duftspreder en perfekt oplevelse for sanserne. Kombineret med den sødtduftende pudderagtige moskus bliver du straks vild med den. Duften er også omhyllet af et fint saltagtigt slør, der tilfører den et anstrøg af spiritualitet og en grøn afrunding. 

Brugsanvisning:
Åbn den lille flaske med duften, og stik duftpindene ned i den. Duften vil begynde at frigives langsomt og konstant. For påny at genoplive duftens intensitet er det nok at vende duftpindene om. Placér Souletto duftspreder på steder, hvor der er en naturlig luftgennemstrømning, men lad den ikke stå i gennemtræk.

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Grønne noter, Æble
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Blomstrede duftnoter, Liljekonval, Lavendel, Urtenoter
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Balsamiske noter, Vanilje, Moskus, Pudder toner
Karakter af duft som i hjemmet
blomstret, urte, frugtig
Type af aromadiffusor
stick

Anmeldelse Souletto Reminiscense