Gå videre til hovedindhold

SVR

Om SVR

Den franske hudpleje fra SVR's dermatologiske laboratorium har haft den samme mission i årtier: At skabe produkter af højeste kvalitet, som forsigtigt plejer selv den mest sensitive hud.

 

SVR's historie startede tilbage i 1962, da farmaceuterne Simone og Robert Véret grundlagde deres dermatologiske laboratorium. Med tiden gav de brandet videre til deres søn og senere deres barnebarn, der gjorde den lille familievirksomhed til en veritabel stjerne inden for dermokosmetik.

Alle hudplejeprodukter blev dermatologisk testet på sensitiv hud under tilsyn af eksperter på området. Med sine snesevis af unikke produkter har SVR's hudpleje opnået tillid hos både hudlæger og glade kunder i mere end 45 lande rundt om i verden. Selvom SVR-brandet fortsat ekspanderer, er det stadig tro mod sine værdier – som omfatter en etisk tilgang, pålidelighed og topkvalitet.

SVR's portefølje omfatter både kropspleje og hudpleje – fra det populære SVR Densitium-serum til gelrensere, makeupfjernere og den yderst effektive SVR Crème-fugtighedscreme. Mærk virkningerne af ægte fransk kvalitet på din egen hud!

Se hele teksten skjul tekst