Tandpasta uden fluor

Bestsellere

Kvalitetstandpasta uden fluor

Overfølsomhed eller allergi over for fluor behøver ikke længere at være et problem. Plej dine tænder med tandpastaer uden fluor, og beskyt dem mod, at der opstår karies. De fleste tandpastaer indeholder fluor – de beskytter tandemaljen og bekæmper bakterier. Tandpasta uden fluor indeholder dog også stoffer, der på sikker vis beskytter dine tænder og tandkød.

Hvad er fluor?

Dette stof findes i vand, havfisk, salt og sort te. Og selvfølgelig i en stor mængde i tandpasta. Fluor er en uundværlig del af menneskets krop og bidrager til at holde tænder og knogler sunde. Pas dog på en mulig sjælden overdosis af fluor – dental fluorose, hvor der sker en irreversibel, plettet misfarvning af tænderne. Hvis du vil undgå at indtage for meget fluor, så prøv en tandpasta uden fluor.

Vælg den bedste tandpasta uden fluor

  • Børnetandpasta uden fluor er ideel til de mindste, hvor du ikke vil risikere, at der opstår fluorose. Hos børn er der nemlig en særlig risiko for, at de får pletter på emaljen, hvis de igen og igen synker den klassiske tandpasta.
  • Tandpasta uden fluor til sensitive tænder modvirker en hypersensitiv tandemalje.
  • Blegende tandpasta uden fluor kan hjælpe med at holde dine tænder strålende hvide.
  • Naturlige tandpastaer uden fluor plejer dine tænder ved hjælp af naturlige ingredienser og opfriskende urter.

Lige meget hvilken type tandpasta du vælger, så glem ikke andre hjælpemidler i kampen mod plak – tandbørste, mellemrumstandbørste og tandtråd.