Gå videre til hovedindhold

Thayers

Toner #1 i USA* til at give en frisk, hydreret og strålende hud

Thayers

Høj kvalitet, naturlige ingredienser og en lang tradition, der går helt tilbage til 1840'erne. Det er, hvad det amerikanske mærke Thayers står for. Det tilbyder skintonic, face mists, kropsbalsam og sæber – kort sagt, plejende kosmetik der tager sig perfekt af både din hud og krop. Den anvender bl.a. de opstrammende, styrkende og antioxiderende egenskaber fra troldnød, der er blevet stjernen i Thayers kosmetik og grunden til, at så mange mennesker elsker mærket.

Henry Thayer havde siden 1847 forsøgt at udnytte kraften fra troldnød og andre planter, der er gavnlige for huden og kroppen. Han studerede medicin i Boston med fokus på kemi. Han åbnede sin butik Henry Thayer & Company på hjørnet af Main og Essex Street i Cambridge. Han solgte apotekervarer og medicinsk udstyr til hæren under den amerikanske borgerkrig. Hans hovedmål var at skabe naturlige ekstrakter i en særlig koncentreret form. Med tiden begyndte han at fremstille flydende ekstrakter i form af infusioner, tinkturer, omslag og sirupper.

Prøv den berømte Thayers Toner og andre produkter, der er beriget med ekstrakter fra økologisk troldnød, som Thayer mærket henter fra familiefarmen i Connecticut. Kosmetikprodukterne, der fremstilles efter den traditionelle metode uden destillation, har et usædvanligt højt indhold af tannin, der er kendt for sine opstrammende og antioxiderende egenskaber. Så gå ikke glip af en skintonic med troldnød uden indhold af alkohol, Thayers Witch Hazel Toner (Original). Den genopretter din huds naturlige balance, udglatter den og hjælper med at reducere forstørrede porer.

Se hele teksten skjul tekst