Gå videre til hovedindhold

theBalm

theBalm

 „Beauty in 5 minutes“ (skønhed på 5 minutter) – det er mottoet for det amerikanske mærke theBalm, der tilbyder kosmetiske kvalitetsprodukter i unikke og legende retro-designs. Deres omfattende sortiment af intense farver vil vække kunstneren inde i dig og hjælpe dig med at skabe en perfekt makeup, der får dig til at se fuldstændig fantastisk ud.

TheBalm blev grundlagt af Marissa Shipman, der en dag indså, at hun ønskede at vågne op hver dag og vide, at hun elsker det, hun laver. Og fordi hun i forvejen havde en stor passion for skønhed, og fordi hun kæmpede for at finde kosmetik, der ville passe perfekt til hendes behov, besluttede hun sig for at foretage et radikalt træk. I 2004 sagde hun sit job op, udarbejdede en forretningsplan og ansatte kemikere til at hjælpe hende med at udvikle nye formler. Inden længe blev de første Balm-produkter skabt.

Mød den legendariske theBalm Mary-Lou Manizer, der kan bruges både som en highlighter og øjenskygge. Du kan også prøve bronzer, øjenskygge og konturpudder i ét produkt kendt under det vittige navn theBalm Bahama Mama eller den ikoniske theBalm Hot Mama! – rouge og øjenskygge. Vi bør også nævne theBalm Meet Matt(e) Trimony-øjenskyggepaletten og theBalm Balm Beach-rouge.

Se hele teksten skjul tekst