TONI&GUY Glamour Serum til hår Til glans

TONI&GUY Glamour Serum til hår Til glans
TONI&GUY Glamour Serum til hår Til glans
30 ml

Kode: TAG4714 | Denne vare er ikke tilgængelig for tiden

Beskrivelse TONI&GUY Glamour
Egenskaber

Leave-in hårkur TONI&GUY Glamour giver dit hår alt, hvad det har brug for efter en hårvask.

Egenskaber:

  • virker mod kruset hår
  • forbedrer kvaliteten af hårets struktur
  • giver en fløjlsagtig blødhed
  • gør håret smukt skinnende og vitalt

Brugsvejledning:
Sæt dit hår, som du plejer.

Egenskaber

Hårtype
alle hårtyper
Effekter
Glans og blødhed
Hovedbundstype
alle hovedbundstyper

Om mærket TONI&GUY

Hvad enten du er i humør til at eksperimentere med din frisure og se lidt anderledes ud, eller du blot er på jagt efter den bedste hårpleje, der er tilgængelig, vil TONI&GUY overgå dine forventninger på alle måder. Prøv et af de bedste frisørmærker nogensinde.

Det startede med en lille frisørsalon, som brødrene Toni og Guy Mascolo åbnede i London for mere end 50 år siden. I dag har det udviklet sig til et netværk med flere end 500 afdelinger i hele verden, og produkterne fra TONI&GUY er et foretrukket valg for mange professionelle frisører. Mærket er også populært i modeindustrien, og i 2010 blev det officiel sponsor for British Fashion Awards.

Takket være TONI&GUY kan du nu få præcis den frisure, som du drømmer om. Udover shampooer, balsammer og hårmasker tilbyder mærket også alle de nødvendige stylingprodukter som passer til enhver hårtype. Hvad med en duftende hårglans eller en stylingspray indeholdende havsalt? Eller hvad med en særlig kollektion af produkter designet til mænd, der indeholder en stylingspasta med en mat effekt, en blødgørende skægolie, eller den helt igennem essentielle moustachevoks.

Anmeldelse TONI&GUY Glamour