Gå videre til hovedindhold

TONI&GUY

Om TONI&GUY

Hvad enten du er i humør til at eksperimentere med din frisure og se lidt anderledes ud, eller du blot er på jagt efter den bedste hårpleje, der er tilgængelig, vil TONI&GUY overgå dine forventninger på alle måder. Prøv et af de bedste frisørmærker nogensinde.

Det startede med en lille frisørsalon, som brødrene Toni og Guy Mascolo åbnede i London for mere end 50 år siden. I dag har det udviklet sig til et netværk med flere end 500 afdelinger i hele verden, og produkterne fra TONI&GUY er et foretrukket valg for mange professionelle frisører. Mærket er også populært i modeindustrien, og i 2010 blev det officiel sponsor for British Fashion Awards.

Takket være TONI&GUY kan du nu få præcis den frisure, som du drømmer om. Udover shampooer, balsammer og hårmasker tilbyder mærket også alle de nødvendige stylingprodukter som passer til enhver hårtype. Hvad med en duftende hårglans eller en stylingspray indeholdende havsalt? Eller hvad med en særlig kollektion af produkter designet til mænd, der indeholder en stylingspasta med en mat effekt, en blødgørende skægolie, eller den helt igennem essentielle moustachevoks.

Se hele teksten skjul tekst