Trussardi Donna Eau de Parfum til kvinder

Trussardi Donna Eau de Parfum til kvinder
Trussardi Donna Eau de Parfum til kvinder
100 ml
453,50kr

Kode: TRU0433 | På lager
1
Få denne vare laser-indgraveret med en kort tekst for at skabe en unik gave.
GLS
fredag 18.6.2021
UPS Air Mail
onsdag 16.6.2021

Beskrivelse Trussardi Donna
Ingredienser

Let, frisk og samtidigt unik. Eau de parfumen til kvinder Trussardi Donna indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • orientalsk duft
  • blomsterduft
  • bliver værdsat af kvinden med den romantiske sjæl
  • frisk duft, ideel til varmt vejr

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Frugtige noter, Yuzu
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Lotus, Appelsinblomst, Jasmin
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Ceder, Patchouli, Sandeltræ, Vanilje
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Om mærket Trussardi

Trussardi er essensen af italiensk livsstil. Mærket blev skabt i 1911 i Bergamo og fokuserede oprindeligt på produktionen af kvalitetshandsker. I løbet af de følgende årtier blev det et af de mest succesfulde italienske modemærker. Særligt i 1960'erne ophøjede Nicola Trussardi deres lædervarer til topkvalitet med førsteklasses materialer og nyskabende teknologier. Snart begyndte virksomheden at fremstille andet tilbehør, designertøj til kvinder og mænd, og selv bilinteriører til Alfa Romeo.

Trussardis dufte afspejler italiensk tradition og kultur såvel som de seneste trends. Hver Trussardi-duft repræsenterer disse værdier inspireret af den italienske livsstil. Du kan begynde at udforske deres sortiment med Trussardi My Name Eau de Parfum til kvinder eller kultklassikeren Trussardi My Land til mænd. Nyd essensen af italiensk elegance, kvalitet og charme.

Anmeldelse Trussardi Donna