Trussardi My Name Eau de Parfum til kvinder

Trussardi My Name Eau de Parfum til kvinder
Trussardi My Name Eau de Parfum til kvinder
Specialtilbud
Fri levering
100 ml
549,00kr

Kode: TRU0512 | På lager
1
GLS
onsdag 16.6.2021
UPS Air Mail
tirsdag 15.6.2021

Beskrivelse Trussardi My Name
Ingredienser

Let, frisk og samtidigt unik. Eau de parfumen til kvinder Trussardi My Name indfanger dig med sin blide, sofistikerede duftkomposition, der er som skabt til hverdagsbrug.

  • blomsterduft
  • pudderduft
  • bliver værdsat af kvinden med den romantiske sjæl
  • velegnet duft til hverdagsbrug

Ingredienser

Topnoter - De udvikler sig lige efter, du tager duften på. De skaber det første indtryk og er normalt ret intense, men ikke langvarende.
Top notes
Hvid viol, Heliotrop
Mellemnoter - Kernen af duften kommer frem efter et par minutter, når hovedduften fortager sig. Disse noter holder omkring 2 til 3 timer.
Middle notes
Moskus, Syren, Lilje
Basisnoter - Den sidste og ofte længstvarende del af duftens udvikling på din hud. Holder alt fra 4 timer til mere end en dag.
Base notes
Rav, Vanilje
Parfumekategori
orientalsk, blomstret

Om mærket Trussardi

Trussardi er essensen af italiensk livsstil. Mærket blev skabt i 1911 i Bergamo og fokuserede oprindeligt på produktionen af kvalitetshandsker. I løbet af de følgende årtier blev det et af de mest succesfulde italienske modemærker. Særligt i 1960'erne ophøjede Nicola Trussardi deres lædervarer til topkvalitet med førsteklasses materialer og nyskabende teknologier. Snart begyndte virksomheden at fremstille andet tilbehør, designertøj til kvinder og mænd, og selv bilinteriører til Alfa Romeo.

Trussardis dufte afspejler italiensk tradition og kultur såvel som de seneste trends. Hver Trussardi-duft repræsenterer disse værdier inspireret af den italienske livsstil. Du kan begynde at udforske deres sortiment med Trussardi My Name Eau de Parfum til kvinder eller kultklassikeren Trussardi My Land til mænd. Nyd essensen af italiensk elegance, kvalitet og charme.

Anmeldelse Trussardi My Name